Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?
húú emlékszem mikor engem is itthon hagytak egyedül, mondjuk nem ennyi ideig csak pár órára, de már akkor is késő este volt, csak ügyeletre ment az egész család, én meg írtózom az orvosoktól, szóval frontot tartottam :D
Hát 18 évesen mondanom sem kell, a franc se tudja mitől féltem, de akkora gombóc volt a torkomba, hogy ihaj :D
Konyhakést ide készítettem, a tököm se tudja minek :D
Aztán az összes létező világítást feltoltam, nehogy bepróbálkozzanak :D
Nyugodj meg ha baj van ott vannak a szomszédok :) de úgyse lesz :)
19/L
Szia!
Na hogy telnek az egyedüli éjszakák(gondolom csak reggel olvasod)
Én 28 éves vagyok,már van egy két éves lányom is,de még mindig ilyen vagyok:(Ha egyedül kell lennem éjszaka,mindig bekapcsolva hagyom a tv-t és talán úgy bírok aludni.Sőt sötét szobában úgy sem tudok meglenni,hogy ott van mellettem a párom és a lányom.Most is minden éjjel megy a szobában egy lávalámpa:)
Szia!
Örülök hogy jól telt az éjszakád! Ugyan már kaptál egy csomó biztató választ, de én is leírom hogy nem vagy ám egyedül!
Én 20 éves vagyok, a párommal lakunk kettesben és bizony én is rettegek ha esetleg külföldön van dolgozni... Utálom az éjszakákat. De amúgy ha éjjel pisilnem kell, akkor is rettegve megyek ki a wc-re. Nem egyszer volt már olyan hogy bizony nem sikerült elterelni a gondolataimat és futva jöttem vissza a szobába. Gondolhatod mit szólt a párom..."Mégis mit csinálsz???" De ő tudja hogy félek, bár ő nem érti mitől. De gondolom te megértesz. :)
Kitartás!
Szerintem is próbálj meg áthívni barátnőt, barátnőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!