Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Először vagyok itthon egyedül...

Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?

Figyelt kérdés
A kellemetlen része az, hogy 19 éves vagyok :) Soha nem töltöttem még egy teljes éjszakát egyedül és már most nagyon szorongok, nem tudom mit kezdjek magammal. :( És még elég sok éjszakát kell majd egyedül töltenem.. Segítsetek légyszi :)
2012. júl. 31. 19:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem gáz hogy így érzel! Ma pont én is egyedül vagyok az albérletemben és én is félek, hogy egyedül maradtam a házban( ami hatalmas, és recseg a padló......) Tehát 22 éves felnőtt nő létemre majd be szarok!!!!
2012. júl. 31. 21:35
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
5 hét nagyon sok! Barátőt nem tudsz áthívni legalább néha?
2012. júl. 31. 21:41
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

húú emlékszem mikor engem is itthon hagytak egyedül, mondjuk nem ennyi ideig csak pár órára, de már akkor is késő este volt, csak ügyeletre ment az egész család, én meg írtózom az orvosoktól, szóval frontot tartottam :D

Hát 18 évesen mondanom sem kell, a franc se tudja mitől féltem, de akkora gombóc volt a torkomba, hogy ihaj :D

Konyhakést ide készítettem, a tököm se tudja minek :D

Aztán az összes létező világítást feltoltam, nehogy bepróbálkozzanak :D

Nyugodj meg ha baj van ott vannak a szomszédok :) de úgyse lesz :)

19/L

2012. júl. 31. 21:58
 24/36 A kérdező kommentje:
Apukámékhoz át tudok menni néha, de kicsi testvérem van és nagyon fárasztó lenne, meg nem tudnék elvonulni és egyedül lenni. Igazából az is aggaszt, hogy hatig dolgozom, aztán hét mire hazaérek, és utána még főzzek, mossak, takarítsak. Fogalmam sincs hogyan fogom csinálni. De majd csak lesz valahogy :D Sokkal kevésbé félek, mint gondoltam, hogy fogok, szóval ez már egy jó kezdet :)
2012. júl. 31. 22:06
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves létemre is ilyen vagyok. Sajnos most én is egyedül vagyok, mert a férjem külföldön dolgozik.Én rettegek egyedül a sötétben, és úgy oldom meg, hogy bekapcsolom a tv-n az időzítőt, és akkor nem gáz ha elalszom. Első éjjel mikor elment óránként keltem, így egész éjjel ment a tv, és most is ha megébredek az az első, hogy bekapcsolom, és valahogy megnyugtat.
2012. júl. 31. 22:14
 26/36 anonim ***** válasza:
Amikor 18 évesen egyedül kellett otthon töltenem 3 napot,én is rendesen ideges voltam,mert még sosem kellett ilyen sokat egyedül otthon lennem.Én ilyenkor elmentem bulizni,hogy ne legyek otthon az üres lakásban.Vagy valakihez.Viszont egy idő után hozzá lehet szokni,csak az első nap nehéz.Én már szeretek itthon egyedül lenni.
2012. júl. 31. 22:20
 27/36 anonim válasza:
100%

Szia!

Na hogy telnek az egyedüli éjszakák(gondolom csak reggel olvasod)

Én 28 éves vagyok,már van egy két éves lányom is,de még mindig ilyen vagyok:(Ha egyedül kell lennem éjszaka,mindig bekapcsolva hagyom a tv-t és talán úgy bírok aludni.Sőt sötét szobában úgy sem tudok meglenni,hogy ott van mellettem a párom és a lányom.Most is minden éjjel megy a szobában egy lávalámpa:)

2012. aug. 1. 00:39
 28/36 A kérdező kommentje:
Jó volt, nem is féltem annyira. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Én is a tv mellett aludtam, de mindig úgy alszom, szóval ez nem újdonság volt. A háztartás ellátása miatt egy kicsit még mindig aggódom, mert hétköznaponként szinte alig lesz rá időm, de majd csak lesz valahogy. :D
2012. aug. 1. 07:23
 29/36 anonim ***** válasza:
Hát mivel csak magadat kell ellátnod, csinálj amit akarsz, majd utolsó nap elég kitakarítani.
2012. aug. 1. 07:53
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Örülök hogy jól telt az éjszakád! Ugyan már kaptál egy csomó biztató választ, de én is leírom hogy nem vagy ám egyedül!

Én 20 éves vagyok, a párommal lakunk kettesben és bizony én is rettegek ha esetleg külföldön van dolgozni... Utálom az éjszakákat. De amúgy ha éjjel pisilnem kell, akkor is rettegve megyek ki a wc-re. Nem egyszer volt már olyan hogy bizony nem sikerült elterelni a gondolataimat és futva jöttem vissza a szobába. Gondolhatod mit szólt a párom..."Mégis mit csinálsz???" De ő tudja hogy félek, bár ő nem érti mitől. De gondolom te megértesz. :)

Kitartás!

Szerintem is próbálj meg áthívni barátnőt, barátnőket.

2012. aug. 1. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!