Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Először vagyok itthon egyedül...

Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?

Figyelt kérdés
A kellemetlen része az, hogy 19 éves vagyok :) Soha nem töltöttem még egy teljes éjszakát egyedül és már most nagyon szorongok, nem tudom mit kezdjek magammal. :( És még elég sok éjszakát kell majd egyedül töltenem.. Segítsetek légyszi :)
2012. júl. 31. 19:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%
Jó, de ha a szekrénybe bújt el valaki, akkor kifejezetten rossz ha kulcsra zárja az ajtót.
2012. júl. 31. 20:16
 12/36 aya26 válasza:
100%
Biztos segít, ha ilyeneket mondasz neki...
2012. júl. 31. 20:17
 13/36 anonim ***** válasza:
56%

Najó, csak vicc volt, nem ijesztgetlek, mondom mit csinálj. Hozd be a kaját meg minden szükségest a szobádba, ülj a gép elé és ha félsz majd mi megnyugtatunk.

De siess, mert már kezd sötétedni...

:DD

2012. júl. 31. 20:34
 14/36 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs rá szükségem, hogy még jobban rám hozzátok a frászt :D
2012. júl. 31. 20:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok de még sosem aludtam itthon egyedül. Testvéremmel kettesben is először 1 hónapja. Én is félnék... Viszont sokszor maradok én is magamra főleg nyáron amikor mindenki ezer fele nyaral. Én vagy átmegyek barátomhoz, vagy ő jön át. Vagy átmegyek valamelyik nagyszülőmhöz, másik tesómhoz.

Viszont ha elég sok éjszakát kell majd egyedül töltened akkor csak halogatni tudod a dolgot, szerintem meg fogod szokni. Kapcsolj fel több lámpát és kapcsold be a Tv-t. Nekem megnyugtató ha hallom hogy lentről szól. (ilyenkor azt gondolom hogy a betörők is hallják hogy van itthon valaki), bár ez elég jó környék, nem szokott betörés lenni csak ha új ház épül az utcában.

Még egy hülyeség: ha egyedül vagyok este (egész éjszakára tuti nem) elkezdek vasalni. Tuti hogy azzal meg tudnám védeni magam :)

2012. júl. 31. 20:38
 16/36 anonim ***** válasza:
El fog múlni, nyugi. Én ugyan már jóval idősebb vagyok, de imádok egedül lenni, nem félek semmitől és nem hiányzik hogy bárki legyen mellettem. Pedig gyerekkoromban rettegtem éjszaka, de szerencsére kinőttem.
2012. júl. 31. 20:38
 17/36 anonim ***** válasza:
18%

Vagy nézz meg valami romantikus filmet, pl A sikoly-t.

Három részes, azzal el vagy reggelig.

Ilyen sírós-pityogós, tetszeni fog:P

2012. júl. 31. 20:45
 18/36 aya26 válasza:
89%
ahh kedvenc love storym nekem is !:D Jaj, te nagyon gonosz vagy ám :D
2012. júl. 31. 20:51
 19/36 anonim ***** válasza:
12%
bocsi, de ez nevetséges. majd szólok a nagymamámnak,hogy nézzen át hozzád.
2012. júl. 31. 21:12
 20/36 A kérdező kommentje:

Nem érdekelnek azok a válaszok, akik szerint nevetséges/szánalmas/stb, nyilván ti semmitől sem féltek, de sajnos nem mindenki ilyen rohadt tökéletes. Nem az volt a kérdésem, hogy mi róla a véleményetek, szóval akár meg is tarthatjátok magatoknak, mert egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.

Soha nem voltam egyedül itthon és most öt hétig teljesen egyedül leszek, szerintem az az abnormális ha valaki ettől nem szorong. A normális, vicces hozzászólásokat köszönöm és továbbra is várom, mert jó őket olvasgatni, a többieknek meg annyi kedvességet és jóindulatot kívánok az élettől, amennyit ők tanúsítanak..

2012. júl. 31. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!