Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?
Nem nagyon félek attól, hogy betörnek, ugyanis sokadik emeleten lakom, és az ajtónk is biztonságos. :) Vagyis nincs rá okom, hogy féljek, de azért egy kicsit tartok tőle.:D Nem tudom megmagyarázni mitől félek.
Azért nem voltam még soha egyedül, mert nem kerültem olyan helyzetbe. Nem tudom mi olyan nagyon gáz benne. Persze már én is maradtam itthon éjszakára, de valaki mindig hazaért, tehát nem az volt, hogy másnap egyedül kelek. És akkor is nagyon stresszes voltam.
Az biztos, hogy a villanyt égve hagyom :) És nagyon fáradt vagyok, szóval remélem az elalvással sem lesz probléma.. De már teljesen rástresszeltem a dologra, és folyamatosan az eddigi életemben látott összes horrorfilm és bűnügyi jelentés cikázik a fejemben. :D
Köszönöm szépen a válaszokat, jöhetnek még tanácsok és tapasztalatok vagy beszámolók, ha vannak :)
de jó neked, h ilyen problémáid vannak. gondolj arra, hogy más meg azért nem tud aludni, mert azon agyal hogy adjon enni a gyerekeinek másnap, miből fizesse a törlesztőt.
19 évesen már rég nem itt kéne tartani. nézz meg pár jó filmet, egy idő után úgyis álmos leszel és alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!