Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Először vagyok itthon egyedül...

Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?

Figyelt kérdés
A kellemetlen része az, hogy 19 éves vagyok :) Soha nem töltöttem még egy teljes éjszakát egyedül és már most nagyon szorongok, nem tudom mit kezdjek magammal. :( És még elég sok éjszakát kell majd egyedül töltenem.. Segítsetek légyszi :)
2012. júl. 31. 19:43
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
16%
Kissé gáz hogy ennyi idősen még soha nem voltál egyedül.Ideje elkezdeni.
2012. júl. 31. 19:50
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez nagyon cuki :))) Most komolyan? :) A helyedben biztos sokáig beszélgetnék a neten,megnézném mindent bezártam-e,sok villanyt égve hagynék,mert szeretem a világost :)) Ha be akarnának törni,akkor szólj :D De nem lesz baj,nyugi :)
2012. júl. 31. 19:50
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
hívj át valakit, vagy tévézz, netezzél, valamikor csak elálmosodsz. Mitől félsz? Nekem volt ismerősöm, akihez át kellett mennem aludni, mert félt egyedül éjjel. Persze imádta a horrorfilmeket, volt miből merítenie, ha félni akart.
2012. júl. 31. 19:51
 4/36 anonim válasza:
16%
En 11 voltam amikor eloszor voltam egyedul es akkor se feltem..
2012. júl. 31. 19:52
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Hagy égve pár villanyt, nekem az segített :) Vagy valami éjszakai fény
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
A te korodban már sokan vannak, akik egyedül laknak. Persze az első egyedül töltött éjszaka - legalábbis előre - mindig tele van szorongásokkal. Ha a lakásod jól zárható és biztonságos, fizikailag nem kell félned. Lelkileg pedig gondolj arra, hogy vannak 15-16 évesek, gyakorlatilag gyerekek, akik mindent megtennének azért, hogy egyedül lehessenek és nem félnek. Biztos van valami olyasmi, amivel le tudod kötni a figyelmedet, ha más nem, bújj bele az internetbe és előbb-utóbb olyan álmos leszel, hogy alig várod, hogy a gép végig csinálja a teljes kikapcsolást. Utána meg már semmi gond. Felébredsz és rájössz, hogy nem is volt olyan borzasztó.
 7/36 A kérdező kommentje:

Nem nagyon félek attól, hogy betörnek, ugyanis sokadik emeleten lakom, és az ajtónk is biztonságos. :) Vagyis nincs rá okom, hogy féljek, de azért egy kicsit tartok tőle.:D Nem tudom megmagyarázni mitől félek.

Azért nem voltam még soha egyedül, mert nem kerültem olyan helyzetbe. Nem tudom mi olyan nagyon gáz benne. Persze már én is maradtam itthon éjszakára, de valaki mindig hazaért, tehát nem az volt, hogy másnap egyedül kelek. És akkor is nagyon stresszes voltam.

Az biztos, hogy a villanyt égve hagyom :) És nagyon fáradt vagyok, szóval remélem az elalvással sem lesz probléma.. De már teljesen rástresszeltem a dologra, és folyamatosan az eddigi életemben látott összes horrorfilm és bűnügyi jelentés cikázik a fejemben. :D

Köszönöm szépen a válaszokat, jöhetnek még tanácsok és tapasztalatok vagy beszámolók, ha vannak :)

2012. júl. 31. 19:58
 8/36 anonim ***** válasza:
9%

de jó neked, h ilyen problémáid vannak. gondolj arra, hogy más meg azért nem tud aludni, mert azon agyal hogy adjon enni a gyerekeinek másnap, miből fizesse a törlesztőt.

19 évesen már rég nem itt kéne tartani. nézz meg pár jó filmet, egy idő után úgyis álmos leszel és alszol.

2012. júl. 31. 20:00
 9/36 anonim ***** válasza:
48%
Nézz meg valami jó horrort.
2012. júl. 31. 20:08
 10/36 aya26 válasza:
100%
De aranyos :D Hívj át valakit, de ha az nem jön össze, akkor sem kell mitől félned!! Nézz vígjátékot ( semmiképp ne horrort, mivel félsz) és ha rád jön a félelem, gondolj arra, h úgysem történhet semmi baj. Az ajtót azért zárd be, bár gondolom ezt mondanom sem kell. Fel a fejjel, semmi baj nem lesz ;)
2012. júl. 31. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!