Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki belémköt, nem...

Ha valaki belémköt, nem hagyom szó nélkül és visszamondok neki én is. Gyerekes tulajdonság, vagy akár hasznos is lehet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó h megvéded magad, de tudnod kell h mikor fogd be a csőröd.
2012. júl. 30. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Az igazságtalanságot sem tudom elnézni.
2012. júl. 30. 12:44
 3/9 anonim válasza:
Ne maradj csenben mert az nem jó nnd csak ki amit gondolsz!!
2012. júl. 30. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Helyzetfüggő.
2012. júl. 30. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

3. Azért sztem nem mindegy h a főnökének beszól pl mert nem tetszik neki valami v igazságtalannak gondolja. Ki is rughatja és (habár baromi nehéz munkát találni szóval így is kicseszik vele) ez még mindíg a jobb dolog. Azt is megteheti h szar melókat sóz rá, túlóráztatja, cseszegeti... stb.

Ezért mondom h tudnia kell h mikor fogja be

2012. júl. 30. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondják. Jó ha megtudod magad védeni,de tudni kell tartani is a szádat..

Sokszor a visszájára sülhet a fene nagy igazságérzeted.

2012. júl. 30. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Így van, ahogyan az előzőek írják. Sokszor nem célszerű indulatból visszavágni. Van egy mondás, ami angolul így hangzik: "Revenge is best served cold.", ami szó szerint azt jelenti, hogy a bosszú hidegen tálalva a legjobb, vagyis magyarán sokszor több megfontoltsággal nagyobb hatékonysággal lehet bosszút állni egy sérelemért, mintha rögtön riposztoznánk valamit.
2012. júl. 30. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy már leírták: erősen helyzetfüggő! Az intelligencia egyik mércéje a helyes helyzetfelismerés is. Más eset, ha gyáván, kukán és bután hallgatja valaki más sértéseit, és más eset, ha lemegy kutyába és szintén négykézláb elkezd ugatni. Egyiktől sem leszel nagyobb, csak veszíthetsz vagy nevetségessé teszed magad. Van, amikor szólni kell és nem kell hagyni, és van, amikor az az erősebb és a nagyobb, aki mosolyogva hallgat. De ezt nehéz lesz elmagyarázni, ha csak azzal vagy elfoglalva, hogy heves a véred és visszaordibálsz.
2012. júl. 30. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én erre annyit mondok h van egy haverom akit baromira tisztelek mert ha kell kiáll magáért, de ha tudja h értelmetlen lenne belemenni akkor mosolyogva végighallgatja a másikat és közben tojik rá.
2012. júl. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!