Ti is külső alapján ítéltek? (mint ők. Bővebben lent)
valameik nap ülök a buszon két 14-15év körüli kiscsaj leszól"nézd már úgy nézki mint egy csöves ez gusztustalan" rózsaszín felső rózsaszín naci napszemcsi mert ez olyan rajcsi-.- és mindenkit lelehet szólni.. farmerrövid gatyába voltam hosszúoldallánc..rammstein-es póló magyar címeres nyaklánc szegecses karkötő,torna csuka..meg volt nálam egy szimatszatyor (2felvarró volt rajta) nemértem őket.. Attól mert nem úgy öltözködök mint ők, miért vagyok csöves?.. énis szoktam hajatmosni,megfésülködni Fürdeni..tiszta házban élek.. Szörnyű.. Csak én nem értem a mostani divat pic*ák felfogását?
15/L
Ne törődj azokkal, akik beszólogatnak. Ha nem úgy öltözöl, mint mindenki más, akkor az ilyen divatmajom rajcsajszik be fognak szólni, de le kell szarni. :)
Én is hasonlóan öltözöm, mint te, csak oldallánc, magyar címeres cuccok meg stb nélkül, na meg szimatszatyrom sincs.:D Zenekaros pólóim viszont vannak, ezek miatt meg szoktak bámulni (mondjuk valakik csak azért, hogy elolvassák mi van rajta xD).
Amúgy ha a Rammsteint szereted, hallgasd meg a Megaherzet is, hasonló zenét játszanak. :D
Akik különcül öltözködnek, azokat én is megnézem, de inkább csak azt gondolom magamban, h vajon milyen lelki problémái vannak, meg hogy ciki lesz visszanézni a régi képeket pár év múlva. Régebben énis fiúsan öltözködtem, de szerencsére középsuliba menet kinöttem. Viszont olyanok, akik téged kinéznek mindenhol lesznek. Nálunk egyetemen is ki szokták beszélni ha vki furcsán néz ki (pl. "nézzd, ott a halálmadár" stb), esetleg nem mondják a szemébe, mert azért csak felsőoktatásban tanulunk, felnőttek vagyunk.
De sosem értettem, hogy a zenei irényzatot miért kell ennyire kimutatni. Én elég viccesen néznék ki, ha ezt csinálnám. Egyszerre lennék country ruhában, dj fülessel a fejemen, rap cuccban és még sorolhatnám. De ehelyett inkább a koromhoz illően öltözöm
Tesóm (fiú).. ő "nevel" úgymond miatta lettem rocker :D
Tetszik a stílus,a zene minden. A Láncot meg azért hordom mert a barátomtól kaptam aki most külföldön van és nagyon ritkán látom LESZAROM ha nem divatos.
Tegnap oda csapódtam egy szinte ismeretlen társasághoz (szeretek barátkozni)oda jött egy kiscsaj és ezt kérdezte" Kit jöttél megverni?" neki is elmondtam..Attól hogy más a stílusunk nem azt jelenti,hogy rossz ember vagyok.
Amúgy szoktam nőiesebben öltözni, van egy gyönyörű szép fekete ruhám (olyan goth-osxd),fekete magassarkú szegecsekkel.. szoktam pántos felsőkben is járni
Szimat szatyrot is lecserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!