Ti is külső alapján ítéltek? (mint ők. Bővebben lent)
valameik nap ülök a buszon két 14-15év körüli kiscsaj leszól"nézd már úgy nézki mint egy csöves ez gusztustalan" rózsaszín felső rózsaszín naci napszemcsi mert ez olyan rajcsi-.- és mindenkit lelehet szólni.. farmerrövid gatyába voltam hosszúoldallánc..rammstein-es póló magyar címeres nyaklánc szegecses karkötő,torna csuka..meg volt nálam egy szimatszatyor (2felvarró volt rajta) nemértem őket.. Attól mert nem úgy öltözködök mint ők, miért vagyok csöves?.. énis szoktam hajatmosni,megfésülködni Fürdeni..tiszta házban élek.. Szörnyű.. Csak én nem értem a mostani divat pic*ák felfogását?
15/L
Sz@rd le. Nem tetszhetsz mindenkinek. A Rammstein jó, a láncot mondjuk én inkább pasikon szeretem. A tornacipőtől meg legalább nem kell 30 évesen térdprotézis. Barátozz hasonszőrűekkel és probléma megoldva. Nem a buszon, utcán beszólókra kell alapozni az önbecsülésedet, hiszen a szubkultúra, amihez tartozni szeretnél pont nen ezt hirdeti.
Amúgy két hete volt a Rockmaraton, ott sok ilyen tünci volt, akik rockernek öltözve lázadtak egy hétig, sátorbontáskor meg csini hajjal, rózsaszín cuccban, tetkótlanítva indultak vissza anyucihoz.
Ha adsz magadra, normális maradsz, nem fog megkülönböztetés érni. Én legalábbis az egyetemen nem tapasztaltam. Igaz nem hordtam együtteses
én is utálom ha külső alapján ítélnek. nekem pl átlagos a stílusom. szeretem az ejtett vállú pólókat,vagy csak a sima,mostanában divatosakat :) . Szerintem nincs különösebb gond a stílusoddal,de mondjuk valami jobb gatyát tényleg hordhatnál,főleg így nyáron. Az a lánc nem kéne rá, kb 2ezer óta nem divat már. A karkötő az viszont most még menő is. :)
A sziamtszatyor helyett is hordhatnál valami lányosabbat,nem kell barbinak lenni,vagy teljesen megváltozni,csak az a lényeg ,hogy lehetne csiszolni a stílusodon. Igazából ezek a pi**ák így is úgyis lenézik az embert,én már csak tudom. :( Néha nem is kinézet miatt,hanem mondjuk azért mert látja az emberen,hogy nem kifejezett pi***a , vagy esetleg szolidabb , visszahúzódóbb személyisége van.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!