Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A béke hogy érhető el?

A béke hogy érhető el?

Figyelt kérdés
A béke hogy érhető el?

2012. júl. 21. 22:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Legtöbb ember bunkó . khmm akartam írni :D
2012. júl. 21. 23:17
 12/31 anonim ***** válasza:

"Gondolom 17 éves vagy aki nem utána se gondolkodik és csak olyat mond hogy biztos és egyből mondja hogy ez tök hülye hogy mást mer mondani mint a média úr isten....

Nem tehetek olyan géped van amitől lefagy..."

És te fogod a békét és a szeretet hírdetni? Köszke! :DD

2012. júl. 21. 23:19
 13/31 anonim ***** válasza:
Buktad, mert 21 éves vagyok, nem 17. Ja és 18 évesen tanulj meg helyesen fogalmazni és írni.
2012. júl. 21. 23:21
 14/31 anonim válasza:

"Azt szeretném legjobban hogy Normálisabban viselkedjenek az emberek és ne úgy mint az állatok."

Ezen a mondaton gondolkozz kicsit el. Nem bunkóságból írom. :) Neked is jobb lesz. :)

2012. júl. 21. 23:23
 15/31 A kérdező kommentje:

oké elnézést.

De általában a fiatalok szoktak azzal a szöveggel jönni hogy jaj beszivot Úristen....

,,És te fogod a békét és a szeretet hírdetni? Köszke! :DD"

Pontosabban nem én hanem összefogással lesz elérve kedves válaszoló :)

Nekem túl nagy falatt de legalább ledöntöttem az első dominot a többi meg megy magától mint a láncreakció :D

Na jó nem gondoltam komolyan amit most írtam le..

2012. júl. 21. 23:28
 16/31 anonim válasza:

Amúgy komolyra fordítva a szót, sajnos a világbékét elérni lehetetlen. Tudod hány ember dolgozik ezen???

Az ember az egyik legbutább faj a földön...

2012. júl. 21. 23:30
 17/31 anonim ***** válasza:
Tudod a béke egyik nagy ellensége, amikor valaki nem tudja hogyan kell szólni a másikhoz. Egyelőre én azt érzem, hogy a dominóddal csak feszültséget keltettél. Szerintem te a célodon kívül nem látsz mást, pedig az odavezető út sokkal fontosabb. Nagyon sokat kell még tanulnod az emberekről. :)
2012. júl. 21. 23:34
 18/31 A kérdező kommentje:

"Amúgy komolyra fordítva a szót, sajnos a világbékét elérni lehetetlen. Tudod hány ember dolgozik ezen???

Az ember az egyik legbutább faj a földön... ,,

"Nincs lehetetlen,Csak tehetetlen ember,, vagyis bármire képes az ember ha nagyon szeretné és ha jól átgondolja.

Így igaz tökéletes nincs de az nem zárja ki azt a lehetőséget hogy üldözd a tökéleteséget :)

Igaz nagyon nehéz de ha összefogna az emberíség akkor könnyü lenne.

,,Tudod a béke egyik nagy ellensége, amikor valaki nem tudja hogyan kell szólni a másikhoz. Egyelőre én azt érzem, hogy a dominóddal csak feszültséget keltettél. Szerintem te a célodon kívül nem látsz mást, pedig az odavezető út sokkal fontosabb. Nagyon sokat kell még tanulnod az emberekről. :),,

Értem én amit írsz és alapból is nyugodt természetű vagyok aki higgadtan intézi dolgait csak ez nagyon fontos és kedvesen szóljak vissza? akkor végkép megbélyegez azzal hogy beszívót állat címmel....

Én csak úgy viselkedtem ahogy a kedves válaszoló viselkedett.

Bár kővel dobtak meg,kennyérel kéne vissza dobni igaz. sry :D

Köszönöm a hozzá szolásodat :)

Bölcs embernek foglak fel az írásaid alapján :)

2012. júl. 21. 23:41
 19/31 anonim ***** válasza:

"és 18 vagyok.Legalább gondolkodom nem mint sokan ,, csak ott porosodnak az agykerekei..."

Vágyom rá, hogy 18 évesek nyissák fel a szemeim! :)))))

Öntsd rám mérhetetlen bölcsességedet, sensei!

2012. júl. 21. 23:45
 20/31 anonim válasza:

"Igaz nagyon nehéz de ha összefogna az emberíség akkor könnyü lenne."

Csak az emberek soha nem fognak összefogni...

Lehet több millió tehetős ember is, akkor is lesz pár barom aki a hatalomra fog törni. Ez már évezredekkel ezelőtt kialakult az emberben. Lehet, hogy akkor volt a hiba, amikor az első ember letűzte azt a bizonyos karót. A hatalomra törekvés már bele van kódolva az emberbe.

2012. júl. 21. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!