Mit jelent pontosabban a belső béke? Hogyan érhető el?
Amikor rájössz, hogy mindennek oka van, és következménye. Amikor nem kapálózol, nem követelőzöl, hanem elfogadod ami van, abból próbálod a legjobbat kihozni.
Sok-sok gondolkodással lehet elérni. Vagy inkább elmélyüléssel.
Érdemes figyelni az embereket, mihez hogyan viszonyulnak, hogyan reagálnak dolgokra. Megpróbálod a magad helyzetét is külső szemével nézni. Ami a legfontosabb az én szerepe csökkenjen. Ezt úgy tudod elérni, hogy 1 vagy a sok ember közül, a sok élőlény közül. A múlt és a jövő korokból csak egy villanás. Nem tudom, érthető?
Arra is érdemes gondolni, hogy évek múlva mi lesz ebből a most még nagyon nyomasztó problémából? Ha így nem megy, akkor gondolj arra, a múltadból ami ma már banálisnak tűnik, de akkor tragédiának érezted. Mit érzel most azzal kapcsolatban.
Persze, érthető. Köszi. :D
Valószínű, hogy bennem a 3/4-e már megvan ezek közül.
Valahogy a nyáron megváltoztam teljesen úgy 1 hónap alatt.
Szia!
Valahol a következőt olvastam!
"Legyen erőm elviselni,amin nem tudok változtani.
Bátorságom,hogy megváltoztassam amit tudok.
Kellő bölcsességem,hogy a kettőt meg tudjam különböztetni."
Én még hozzátenném a 100%-os felelősségvállalást!
Nekem Eckhart Tolle egyszerű mondatai hozták el azt a fura, eddig még eléggé köztesnek érződö állapotot, amiben többé sose leszek képes őszintén haragudni, még fellobbanásszerűen se. Félni meg csak nagyon extrém bajban.
Furán veszi elő a témát az öreg, legalábbis teljesen fonákul működőnek bizonyul a ma embere, miután Tolle beláttat dolgokat. Nem ígérhetem, hogy hamar elkezd tetszeni, mégis fontos egy ideig komolyan figyelni rá. A többit úgyis elmondja ő a hozzá viszonyulásunkról. :) Mindegy melyik könyvét kezded megfejteni, szinte ugyanaz az eredmény.
Kellemes haladást a megértésben! :)
Amikor jóba vagy magaddal, ismered és elfogadod magad.
Így optimálisan tudsz másokra figyelni és Őket is elfogadni.
Amikor este ha lefekszel, hálát adsz a sorsnak, hogy van hová lehajtanod a fejed és reggel örülsz, hogy megébredtél.
üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!