Emlékszel valamelyik előző életedre? Hogyan érhető el ez az emlékezés?
szia szia:D
jósnál megtudhatod..:D
am meg emlékezhetsz...
pl miskolci vagy és elmész oda ahol nem jártál soha életedbe és ugy érzed h jártál már itt... (: de menj jóshoz és levisz a tudatalattidba :D
Hm ez egy érdekes kérdés. Én is kiváncsi vagyok. Úgy tudom hipnózissal is el lehet érni. Azt tudom hogy elvileg mindenki emlékszik az előző életére 5 éves koráig.
Ez annyira furcsa. :D Én maximálisan hiszek ebben.Mint mondtam kiváncsi vagyok rá ,de ugyanakkor kicsit félek is. Nem tudom miért.
Mellesleg nekem (nem tudom,hogy ez köthető-e az előző életemhez esetleg) gyakran vannak furcsa érzéseim. Amikor '60as,'70-es évekből hallok egy zenét,vagy látok egy filmet,valahogy olyan érzésem van mintha ismerném ezt az időszakot. Mármint...nem foglalkoztam soha az akkori élettel,kultúrával,így nem is érdekel,tehát nem hallgatok a szüleimtől történeteket nem nézek filmeket...stb. Hanem olyan természetes számomra,mintha akkor éltem volna,és szinte érzem azt a fajta életérzést. Bocsi a kis kitérőért és hogy nem fogalmaztam annyira határozottan,de talán érthető valamennyire. :D
Én is hiszek benne de nem tapasztaltam ilyesmit soha. Mondjuk nekem van egy kis elképzelésem de nem vagyok benne biztos.
Ha háborúról van szó akkor úgy érzem h én már éltem át háborút. "Tízezrek vesztek a csatamezőn
A halott katonák immár felköltöztek a csillagok közé
Ott állnak most dicső őseik közt, Hunnia égi seregében
És ha eljön a nap, mikor megmérettetik majd hit, és erény
Visszatérnek újra, Isten lángoló kardjaként" amikor ezt először meghallottam kirázott a hideg és furcsa érzésem volt. Nekem érdekes ez a katonás téma.
Mondjuk voltam katona 2 évig de teljesen más volt az egész. De a katonás évek előtt is volt ilyesmi.
15:20 vagyok
ebből nem tudom h ki mennyit ért :D
csak egy érzés amit nem tudok rendesen megfogalmazni
Én szoktam próbálkozni a meditációval, és általában utána álmomban jönnek elő ilyen képek.
Sokszor álmodom ugyanazzal a helyszínnel, eseményekkel, stb., amikről tudom, hogy ebben az életben biztos nem éltem át őket. És ehhez még társul egy különös érzés is mindig, valahogyan érzem, hogy ez már megtörtént. Persze lehet butaság, de én akkor is így érzem, és szerintem ezek előző életbeli képek lehetnek.
A legutóbbi ilyen pár napja volt, ezt még máskor nem álmodtam, de valahogy olyan érzés, mintha már átéltem volna.
A tengeren (vagy folyón?) hajóztam, néztem a gyönyörű vizet, a sziklákat, érzem, hogy nagyon süti a nap az arcom, és arra gondoltam, hogy ide tartozom, soha nem akarok semmi mást már, csak hogy örökké nézhessem ezt a képet. Fantasztikus érzés volt. Lenéztem a kezemre, ahogy fogom a hajó szélét, és mintha férfi lettem volna (most lány vagyok). A következő kép viszont már az, hogy süllyed a hajó, bemenekülünk egy belső terembe, mert már nem tudunk kiugrani valamiért. Az egyik férfi odamegy az ajtóhoz, és mondja: "már késő, akkor kellett volna", és úgy néz rám, hogy tudom, miattam fogunk meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!