Emlékszel valamelyik előző életedre? Hogyan érhető el ez az emlékezés?
Hol is kezdjem?...Legjobb,ha az elején.
Szóval, már kicsi gyermek koromban voltak olyan szokásaim, amiket nem tanulhattam a környezetemben élő, egyszerű emberektől.
Aztán úgy 12 éves koromtól kezdtem kapni az információkat,nagyon lassacskán.Először személyek, helyszínek "ugrottak"be,mint egy ismerős emlékkép,de nem tudtam hová tenni őket, ezek az emlékképek fontosak voltak nekem, sokszor gondoltam rájuk,de nem értettem miért.Aztán sok év múlva jött egy nagyon érdekes álom,és mikor felébredtem,hirtelen úgy éreztem,összeállt a kép,rájöttem,mi miért van az életemben úgy,ahogy, honnan eredtek azok a megmagyarázhatatlan emlékek,miért érzek néha megmagyarázhatatlan vágyódást egy másfajta életvitelhez.Az álom bepillantást engedett egy előző életembe és ezáltal arra is rájöttem, mi az összefüggés előző és jelenlegi életem között.Azt nem is lehet szavakkal kifejezni,micsoda hatással volt rám ez a hirtelen felismerés, és sokat segített nekem.
Később még volt néhány álmom ,arról a helyről,ahol előzőleg éltem,láttam egykori önmagamat,találkoztam régi életem néhány szereplőjével.
Milyen érzés emlékezni rá?Nos,vegyes.Igaz rá mind,amit felsoroltál.
Szomorú, mert engem gyermekkoromtól kísér annak az élet stílusnak a szeretete,emléke,szokásai,amiben egykor részem volt.Az előző életemben is voltak olyan vágyaim,amik akkor nem teljesültek,és akkor amiatt nagyon szenvedtem... mostani életemben kaptam meg azt,amire akkor vágytam,viszont már nem élvezhetem azt,amit akkor kaptam.
Gyönyörű,mert vigaszt nyújt ,segít jobban megismeri önmagam és az életemet.
Megterhelő,mert néha kicsit nehéz ez a tudat.Egyszerre elég egy élet terhe,én viszont mindkettőre emlékszem és a kettő között nem könnyű meghúzni a vonalat.
Feltétlenül bölcsebbé tesz egy ilyen tapasztalat.Tulajdonképpen már megfogalmaztam,hogy miért.Ráadásul sokat segít az önismeretben is.
Én erre nem alkalmaznám a meditációt,ahhoz én túl türelmetlen vagyok:) Én egy adománynak tekintem ,hogy mindezt megtudhattam,gondolom,akkoriban olyan lelki-szellemi szinten lehettem,amely által valahogy utat talált hozzám ez az információ.
16:34
Te tisztán emlékszel rá,hogy például 1 éves korodban melyik napon mi is történt veled pontosan?Ugye nem?Pedig az nem az előző életedben történt és fontos szakasza volt az életednek, mégsem emlékszel rá tudatosan.Logika!
...Igaz, a tudatalattidban tárolva van minden nap minden egyes pillanata.Hipnózissal akár vissza is kereshetők ezek az eltemetett emlékek.Nos,így van ez az előző életből származó infókkal is.Előző életről való információ nem csak a tudatalattiból származhat, mielőtt belekötnél.
Tájékozódj még kicsit a témában:)
tegnap 15:26
valahogy így vagyok én is. Nem mesélt senki a háborúkról meg az ilyenekről de mégis ismerős a helyzet. Kiskorban szerintem normális ha a fiú katona akar lenni de nekem ez soha nem változott.
Az én véleményem:
Nem, nem lehetséges.
Mivel az atomjaid nem képesek megjegyezni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!