Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Emlékszel valamelyik előző...

Emlékszel valamelyik előző életedre? Hogyan érhető el ez az emlékezés?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok az előző életeimre de nem tudom, hogyan emlékezhetnék rájuk. Már próbálkoztam meditáció által, de nem sikerült. Akinek sikerült, leírná a módszert, melyet alkalmazott? És azt hogy milyen érzés emlékezni egy másik életre. Megterhelő, szomorú, gyönyörű? Bölcsebbé tesz a másik életekben szerzett tapasztalat?
2011. febr. 6. 14:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Hol is kezdjem?...Legjobb,ha az elején.

Szóval, már kicsi gyermek koromban voltak olyan szokásaim, amiket nem tanulhattam a környezetemben élő, egyszerű emberektől.

Aztán úgy 12 éves koromtól kezdtem kapni az információkat,nagyon lassacskán.Először személyek, helyszínek "ugrottak"be,mint egy ismerős emlékkép,de nem tudtam hová tenni őket, ezek az emlékképek fontosak voltak nekem, sokszor gondoltam rájuk,de nem értettem miért.Aztán sok év múlva jött egy nagyon érdekes álom,és mikor felébredtem,hirtelen úgy éreztem,összeállt a kép,rájöttem,mi miért van az életemben úgy,ahogy, honnan eredtek azok a megmagyarázhatatlan emlékek,miért érzek néha megmagyarázhatatlan vágyódást egy másfajta életvitelhez.Az álom bepillantást engedett egy előző életembe és ezáltal arra is rájöttem, mi az összefüggés előző és jelenlegi életem között.Azt nem is lehet szavakkal kifejezni,micsoda hatással volt rám ez a hirtelen felismerés, és sokat segített nekem.

Később még volt néhány álmom ,arról a helyről,ahol előzőleg éltem,láttam egykori önmagamat,találkoztam régi életem néhány szereplőjével.

Milyen érzés emlékezni rá?Nos,vegyes.Igaz rá mind,amit felsoroltál.

Szomorú, mert engem gyermekkoromtól kísér annak az élet stílusnak a szeretete,emléke,szokásai,amiben egykor részem volt.Az előző életemben is voltak olyan vágyaim,amik akkor nem teljesültek,és akkor amiatt nagyon szenvedtem... mostani életemben kaptam meg azt,amire akkor vágytam,viszont már nem élvezhetem azt,amit akkor kaptam.

Gyönyörű,mert vigaszt nyújt ,segít jobban megismeri önmagam és az életemet.

Megterhelő,mert néha kicsit nehéz ez a tudat.Egyszerre elég egy élet terhe,én viszont mindkettőre emlékszem és a kettő között nem könnyű meghúzni a vonalat.

Feltétlenül bölcsebbé tesz egy ilyen tapasztalat.Tulajdonképpen már megfogalmaztam,hogy miért.Ráadásul sokat segít az önismeretben is.

Én erre nem alkalmaznám a meditációt,ahhoz én túl türelmetlen vagyok:) Én egy adománynak tekintem ,hogy mindezt megtudhattam,gondolom,akkoriban olyan lelki-szellemi szinten lehettem,amely által valahogy utat talált hozzám ez az információ.

2011. febr. 6. 16:30
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
El gurult a gyógyszer , vagy ki hagytatok 1 napot a pszihiátriai kezelésből és pont az nap tettétek fel ezt a kérdést. Mert ez nevetséges elnézést ha valakit meg bántottam ezzel , de ilyen nincs mert akkor tisztán emlékeznél rá , ha 1 kicsig logikusan gondolkozol meg kapod a választ.
2011. febr. 6. 16:34
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

16:34

Te tisztán emlékszel rá,hogy például 1 éves korodban melyik napon mi is történt veled pontosan?Ugye nem?Pedig az nem az előző életedben történt és fontos szakasza volt az életednek, mégsem emlékszel rá tudatosan.Logika!

...Igaz, a tudatalattidban tárolva van minden nap minden egyes pillanata.Hipnózissal akár vissza is kereshetők ezek az eltemetett emlékek.Nos,így van ez az előző életből származó infókkal is.Előző életről való információ nem csak a tudatalattiból származhat, mielőtt belekötnél.

Tájékozódj még kicsit a témában:)

2011. febr. 6. 17:10
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kisgyerekkoromban emlékeztem arra, hogyan haltam meg. Süllyedek lassan lefelé valami vízben, felkavarodik az iszap, látom a növényket, csillámlik minden....aztán sötét. Rengetegszer jött elő ez az emlék, teljesen élethűen, így megjegyeztem felnőtt koromra is. Másra nem emlékszem, csak hogy valamiért rettegtem a helikopterektől...
2011. febr. 7. 09:53
 15/33 anonim ***** válasza:

tegnap 15:26

valahogy így vagyok én is. Nem mesélt senki a háborúkról meg az ilyenekről de mégis ismerős a helyzet. Kiskorban szerintem normális ha a fiú katona akar lenni de nekem ez soha nem változott.

2011. febr. 7. 14:56
 16/33 anonim ***** válasza:
ja és amit a 16:30as írt a helyszínekről. nekem néha van olyan h elmegyek valahol ahol nem jártam soha úgy érzem h történt ott valami és furán érzem magam
2011. febr. 7. 14:59
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az előző életem már nagyon régen lehetett, mert valamiért inkább 10 e évvel ezelőtt éltem volna :) Nagyon vonz az az időszak, az ősi idők, amikor mégcsak bontogatta az emberiség a szárnyait. Aztán a következő időszakok, amik nagy hatással vannak rám az az 1800-as évek eleje, majd az 1940-50-es évek. Akkor ezek szerint több előző életre is emlékezhet az ember.
2011. febr. 7. 18:22
 18/33 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, az ember emlékezhet az összes előző életére. Ezeket az életeket más-más kultúrában, földrészen és akár több száz/ezer évkülönbséggel éltük. (Legalábbis több helyen/könyvben így olvastam.)
2011. febr. 7. 18:36
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Az én véleményem:

Nem, nem lehetséges.

Mivel az atomjaid nem képesek megjegyezni dolgokat.

2011. febr. 7. 19:23
 20/33 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy mi jegyzi le az előző életeidet, de még ha az atomjaid is jegyzik le, amit írtál nem tudod bizonyítani de én sem tudom megcáfolni. Tehát ezt pontosan nem tudhatjuk.
2011. febr. 7. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!