Emlékszel valamelyik előző életedre? Hogyan érhető el ez az emlékezés?
De... Látom itt komoly gondok vannak.
Már réges rég bizonyították :S Nem tudsz semmit, mert egy kicsit felhúztál a tudatlanságoddal.
Cáfolni nem is lehet, mivel a tudomány kimondja, hogy nem, NEM, nincs ilyen hogy emlékezel az előző életedre.
Sehogy!!!
És mi a bizonyíték arra, hogy nem létezik?Halljunk akkor egy tudományos érvet,ami megmagyarázza, egészen pontosan miért is nem létezik a reinkarnáció?A regressziós hipnózisok során előbukkanó előző életre utaló emlékek minek köszönhetők?
ezeket az emlékeket nem az atomjaink tárolják és még az agyunk sem feltétlenül szükséges hozzá.Ahol ezek az emlékek tárolódnak, az egy más tudat forma, nevezhetjük léleknek is, de az Akashából illetve más dimenzióból is elérhetők ezek az információk.
Érdekes,hogy a szkeptikusok folyton a tudományt emlegetik és másokhoz képest roppant okosnak képzelik magukat, de ezekről a dolgokról úgy látszik, még nem hallottak, pedig rengeteg időt töltenek ezotéria témakörben.Vagy lehet, hogy hallottak róla, csak képtelenek felfogni?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Én is szoktam meditálni. Álmomban szinte mindig látok valami emberkéket furcsa jelmezben, egyszer nézegettem interneten képeket és egy pont ugyan olyan ruhát láttam, mint amit az álmomban. Rájöttem, hogy inkák azok az emberkék (azelőtt sosem foglalkoztam az inkákkal meg ilyenekkel, csak úgy jött magától) és amikor beszéltek, olyan volt, mint ha érteném pontosan, hogy mit beszélnek. Nagyon furcsa volt. Érzem, hogy ez egy előző életem, és azóta nagyon érdekelnek az inkák, próbálok minél többet megtudni róluk.
Szeretnék más életeimbe is visszanézni, de valahogy csak ez az egy jön.
Ja és még az hogy aki azt mondja hogy nincs ilyen, az meg nem tudja bebizonyítani.
Annyira zavar engem, hogy a tudomány így meg úgy, de akkor sem tudják bizonyítani, hogy ez nem igaz. Akkor mondják, hogy nem igaz, meg hogy ezek az emberek nem normálisak, amikor belelátnak az emberek elméjébe, és a monitoron mutogatják nekem, hogy te idióta, ez csak ez meg az és hogy töriórán vagy nemtudomhol hallottad és csak a zavaros elméddel túlságosan is beleélted magad. Meg ha ez hülyeség akkor mért hisznek annyian benne, nem azért mert mind zavarodott elméjűek, hanem azért, mert ők úgy érzik, hogy ez igaz. És én is így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!