Ki vett már részt bármilyen előző életeket érintő terápiában vagy utazáson? Láttad-e valamelyik előző tested sírját, és tudod-e, hogy hol van? Láttad az akkori halálodat?
Gondolok itt például a regressziós hipnózisra, regresszív terápiákra, reinkarnációs utaztatásokra, stb. stb.
Azok, akik kizárólag királylányok, királyfik, hős lovagok és hercegnők voltak, kíméljenek. Nem mesékre vagyok kíváncsi, hanem valós élményekre.
Szia! Én két reinkarnációs utazáson vettem részt. az egyik olyan volt, mint egy drámai kalandfilm, a második meg, mint egy tündérmese. a drámából tanultam, a mesét a mai napig nem értem, de gondolkodom még rajta, pedig évekkel ezelőtt volt. a drámában sikerült felismernem érzelmi blokkot és fel is tudtam oldani.
A síromat egyik esetben sem láttam, az utazások a halál pillanatának megtekintésével záródtak. Az elsőnél erőszakos halált láttam, azt kb. másfél óra volt, mire rendesen meg tudtam nézni, a másiknál viszont azt láttam, hogy angyalok állják körül az ágyamat, és hihetetlenül boldog érzés volt a halál pillanata.
Egyszer régeabben vettem egy könyvet, azt hiszem Hernádí Pál írta. Egy teszt is volt benne, ami kitöltés után memutatja, hogy ki-mi voltál ealőző életedben.
Hát én kitöltöttem azt a hülye tesztet, legalább 3 órám ráment. A végén kihozta, hogy előző életemben BÚBOS VÖCSÖK voltam.
Szia!
Én is voltam már regressziós hipnózison, és nagyon érdekes tapasztalat volt.
Ha írsz egy privátot, szívesen el is mesélem.
Szép estét!
ParlanDo
Hát, sajnos Hernádit én is tök hiteltelennek tartom. Szerintem ő csak egy egyszerű misztikus volt, aki vonzódott mindenféle varázslathoz, meg ilyenekhez is.
Konkrét, élményszerű megtapasztalásra gondoltam inkább, bár a keresés maga is értékes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!