Ki járt már valamelyik előző életében?
Hipnózissal,utaztatással...?
Elmeséled hol és ki ként éltél?Mit láttál?
Én jártam. Még most is ott vagyok.
De most komolyan. Ha hipnózissal visszavisznek az előző életembe, mi bizonyítja, hogy az előző életemben vagyok? Honnan tudom ezt pontosan?
Én még nem, de valahogy sosem tudok idegeskedni semmi miatt sem, mintha mindig mindenről tudnám előre hogy hogy fog végződni...
És az esetek 80-90%-ban még hosszú távon is úgy történik..
Na ez miért van..?
Regressziós hipnózissal voltam. Érdekes és megdöbbentő. Lelkileg nem árt felkészülni. Megtörténhet, hogy mostani énednek nem fog tetszeni amit tapasztalsz, átélsz az akkori
életedből.
Nem akartam újra írni, mivel elsősorban az eredeti kérdezőnek akartam írni/válaszolni a kérdésére. Mivel elég ellenséges hangulat uralkodik itt, mégis írok, hátha....
Az ezoterikus képességek mindenkibe "be vannak építve" különösen azokba, akik a magyar nyelvet anyanyelvi szinten beszélik. /ez nem politika, hanem a nyelv kifejező képessége!!/
Én is tízen-húszon éve úgy gondoltam, hogy ezek nem létező dolgok, és ez hülyeség, ha nem tudom megfogni, meg mérni, meglátni. Hosszú út vezetett odáig, hogy elérjek oda, hogy megértsem: amiről nem tudom, hogy van, az azért még létezhet. /keressen mindenki magának példát/. Nem kell semmit elhinni, ki kell próbálni, ártatlan dolgokkal próbálkozni. Majd mindenki döntse el azok után, hogy mi a valóság, a saját tapasztalatai alapján.
Hogy honnan lehet tudni hogy ott voltam/?/. Ki kell próbálni.. Az érzékeléseket finomítani kell. Más az , és elképzelt, és más a valóság megtapasztalása. Gyakorlással egyre kisebb lesz a határ, és pontosább lesz a találat.
Én magam is ellene vagyok a tudás, a segítség pénzér való adásának. Vannak akik élethivatásnak választották ezt a területet, és valahol igazuk is van: -mit ér az ami ingyen van./?/ Van polgári foglakozásom, és abból élek...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!