Va. LaKI volt már hipnózison, hogy megtudja mi lehetett előző életében?
Érdekelnek az ilyen dolgok. Kíváncsi lennék rá arra is, hogy milyen lehet egy hipnózis.
Igaz, van két dolog amire választ is szeretnék kapni.
Van aki volt már hipnózison? Ha igen, milyen volt?
Ez engem is érdekel. :))
Reklám:
Szia,
Én eddig négyszer voltam olyan hipnózisban amikor hipnotizőr végezte el a folyamatot és sokszor mikor önmagamnak . Amire te gondolsz, azt reinkarnációs hipnózisnak hívják. Abban még nem voltam, de ami késik nem múlik. Előzőnek: ne haragudj, de az a könyv egy rakat szar. Ha elolvasod a hátlapot, láthatod, hogy egy asztrológus (horoszkópos) írta.
Utolsó,
Vannak olyan történetek amik pedig pont az ellenkezőjét bizonyítják. Semmi sem biztos, a földönkívüliek létezéséről sem mondanak semmit, mindent amit nem lehet megmagyarázni arra azt mondják, hogy nem létezik.
Ezt kapjátok ki:
Előző életeim:
Én voltam 1. István, én voltam Mátyás király, én voltam Árpád, én voltam Hitler, én vagyok Orbán Viktor, én leszek a világ megváltója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!