Szerintetek mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Még régebben történt..egy iskolai pályázatra kerestem anyagot a gépen. Nagyon koncentráltam mert bonyolult kifejezések voltak a szövegben..és nemtudom pontosan mitörtént és hogyan de egyszercsak láttam magamat ahogy ülök a gép előtt és olvasok, meg állt mellettem egy alak, szerintem férfi lehetett, nagyon régi módi viseletben, hegyes orrú csizmában, egy bot volt a kezében, és egy térdig érő kabát volt rajta..meg azt hiszem kalap is..mindene fekete volt. Nem csinált semmit csak ott állt. Aztán mire észbe kaptam újra a szöveget láttam magam elõtt. Nagyon megijdtem, utána csak ültem a széken, rettegtem, alig tértem magamhoz..:S Esetleg történt már valakivel hasonló dolog? Nem tudjátok mi lehetett ez?2011. aug. 16. 11:51
1/6 anonim válasza:
A testenkívüliség élményére hasonlít, amit mondasz, habár az nem szokott csak úgy, magától jelentkezni. Ahhoz egy hirtelen érkező erős trauma kell - általában a klinikai halál állapotába esettek számolnak be ilyesmiről (közülük is csak néhányan).
Más ötletem nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. aug. 20. 21:16
3/6 anonim válasza:
az durva. En biztos nagyonmegiednek. Nemlehet h csak elpilledtel egykicsit??? Mertmar nadon faradtvoltal? :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűnek, mert mondom hogy olvastam, ráadásul bonyolult volt a szöveg, ezért nagyon koncentráltam, szóval nem hiszem hogy ilyesmi történt volna.
2011. aug. 24. 11:38
5/6 anonim válasza:
Tényleg igencsak hasonlít a testenkívüli élményre!!!! De lehet más tényezőis, hogy a körülötted lévő szellemi lények adták neked ezt a tapasztalatot, mint pl.: a szellemi vezetőd!!!! Lehet hogy nagyon nem hittél ezekben a dolgokban, és itt volt az ideje hogy felnyissák a szemedet!!!! Az a lényeg hogy ilyenek után nem szabad megilyedni, mert bevozunk negatív "lényeket" !!!!
6/6 A kérdező kommentje:
én eddig is hittem benne.
2011. aug. 26. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!