A pillangó lehetett a temetésen a halott lelke?
Figyelt kérdés
Föld alatti úrnatemetésen voltunk. Egy zeges-zugos alsó járatszerü az egész. A szertartás alatt végig a gyásznép, az úrna és az elhunyt családja felett körözött egy nagy, fekete pillangó. Mikor átsétáltunk a végsö nyughelyhez, átjött oda és ott repdesett, aztán a szertartás végeztével egyszer csak már nem láttam.2011. aug. 26. 23:04
1/18 x) válasza:
Szép lenne, de valószínűleg csak egy egyszerű lepke :)
2/18 Tom Benko válasza:
Nem. Egy lepke volt. Nagy és fekete.
3/18 anonim válasza:
Ez szép :) Jelképesen a lelke, de igaziból csak egy pillangó!:)
4/18 anonim válasza:
BHocs, én kicsit realista leszek, ne haragudj meg érte..
Köztudott, hoyga lepkék a dögszagra mennek, és hát lássuk be rekord melegek vannak.
6/18 anonim válasza:
Miért ne? A világ annyi, amennyit belelátunk. Ha a pillangó belőled olyan érzéseket váltott ki, amelyek az elhunythoz kapcsolódnak és megnyugtatóak, akkor lehetséges, hogy a lelke így üzent. A szkeptikusoknak meg üzenem : a tudomány csak a hogyanra képes választ adni, a miértre nem. (Jah és hallgattam az egyetemen episztemológiát és ontológiát [metafizika tárgy néven], szóval tudom, mit beszélek).
7/18 reptoid tudós 2 válasza:
Ja, ha az megnyugtat, akkor az volt!
Csak jöjjön a zöld kéz!
8/18 A kérdező kommentje:
A nemleges válasz is válasz, hisz nem azt kértem, hogy írjátok, amit hallani szeretnék.
A dögszagos választ viszont... egy úrnatemetőben szerinted hol van dögszag?
2011. aug. 27. 08:39
9/18 Tom Benko válasza:
Pillangók dögszagra? Erre adjál valami linket, légy szíves!
10/18 reptoid tudós 2 válasza:
Előzőnek:
Dokumentumfilmben én is láttam, hogy vannak olyan lepkék, amik a dögszagra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!