A pillangó lehetett a temetésen a halott lelke?
Figyelt kérdés
Föld alatti úrnatemetésen voltunk. Egy zeges-zugos alsó járatszerü az egész. A szertartás alatt végig a gyásznép, az úrna és az elhunyt családja felett körözött egy nagy, fekete pillangó. Mikor átsétáltunk a végsö nyughelyhez, átjött oda és ott repdesett, aztán a szertartás végeztével egyszer csak már nem láttam.2011. aug. 26. 23:04
11/18 anonim válasza:
A dögszag számomra is újdonság volt, de, hogy köztudott lenne, azt erősen kétlem. Amúgy melyik fajra igaz ez? Link?
12/18 reptoid tudós 2 válasza:
Nem vagyok entomológus, csak láttam egy dokumentumfilmben.
13/18 anonim válasza:
Én elhiszem. Mindenesetre érdektelen, mert hamvasztották, szóval ezt buktátok...
14/18 reptoid tudós 2 válasza:
Ezt találtam:
15/18 Tom Benko válasza:
Milyen dokumentumfilmben? Mikor? Hol?
16/18 anonim válasza:
Szerintem IGEN. ne hallgass másokra,kérlek. :( A nagyim is sokszor mondja,hogy az anyukája kíséri(amikor egy lepke jön mellettünk sokáig). Észrevettem azonban,hogy az a lepke MINDIG fehér,szerintem ugyanaz. :) Nem,nem vagyok hülye,csak egyszerűen érzem,hogy igenis igaza van. A nagyim nem hisz mindenféle ezós cuccban ,szóval én hiszek neki.
17/18 anonim válasza:
nekem apu halála óta van egy fekete pillangóm, ami meglátogat, a lábamra ül, le is filmeztük.
utoljára tegnap volt, ez pedig tél, december van.. ennyit a véletlenekről.
mindig uaz a fekete színű lepke.
18/18 anonim válasza:
Én hiszek benne,ma volt a nagymamám temetése,és mióta megtudtuk hogy elment egy fekete pillangó mindig megjelenik.
A kórháznál ahol elhunyt,körbe repült mindegyönket ,ránk szállt,sőt még a kocsiba is berepült.
A temetőbe,mikor kikísértük,megint ott volt,és ma is a temetésen............ nekem ez pont elég....!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!