Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Emlékszel valamelyik előző...

Emlékszel valamelyik előző életedre? Hogyan érhető el ez az emlékezés?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok az előző életeimre de nem tudom, hogyan emlékezhetnék rájuk. Már próbálkoztam meditáció által, de nem sikerült. Akinek sikerült, leírná a módszert, melyet alkalmazott? És azt hogy milyen érzés emlékezni egy másik életre. Megterhelő, szomorú, gyönyörű? Bölcsebbé tesz a másik életekben szerzett tapasztalat?
2011. febr. 6. 14:45
1 2 3 4
 31/33 kozy182 válasza:
2 mód van de kérlek hogy ne tedd.én nem egyszer éltem át fájdalmat kinokat halált szelemlétet,és hidd el egyszer látod mi voltál csak plusz teher amit ebben az éltben is felveszel és csak hordod mivel senki nem hiszi el
2011. márc. 16. 03:26
 32/33 anonim válasza:
Nálam ez a '90-es évek Amerikájával van így... Egyszerűen meghallok egy akkori zenét, meglátok egy pálmafát és kiráz a hideg, egyúttal szomorúság is tölt el, de nem értem, hogy miért.. Mintha hiányozna az az időszak, holott én akkor nem is éltem. Imádom az amerikai kocsikat, az amerikai életstílust, illetve jól beszélek angolul is. Érdekes dolgok ezek, én is hiszek bennük.
2017. febr. 8. 21:44
 33/33 anonim válasza:
Most vajon akkor megéri jóshoz menni? Sokan azt írjátok, segít megérteni magatokat, kicsit bölcsebbek leszünk. De viszont, tényleg akarunk rá emlékezni? A halálunkra, a fájdalmainkra? Újra átélni őket?
2018. jan. 8. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!