Tudom a választ rá csak itt az ideje hogy felnyissam az emberek szemeit.
Gondolom sokan azt gondolják hogy háborúval ...
Pedig a megoldás az hogy:
Empátiát kell érezni mások iránt abból lesz a megértés, megértésből pedig a béke!
Mert a hibát hogy szoktál kijavitani? Érteni kell előtte a hibát hogy megjavithasd és ugyan sokan meg inkább az erőszakot alkalmazzák mint az állatok.
,,Semmi nem vet véget a háborúnak, hacsak nem maguk az emberek tagadják meg a hadba vonulást."
Nézzétek meg :D
Albert Einstein bölcs idézetével is alá tudom támasztani :D
Hogy legalább hidjenek egy kis embernek mint mondjuk egy Nagy média kutyának.
"Tudom a választ rá csak itt az ideje hogy felnyissam az emberek szemeit. "
Ez tetszett. Mennyi idős vagy, kérdező?
""Te tuti be vagy szívva. Ja és kösz, hogy a hülye linkedtől lefagyott a netem.,,
Ja csakis beszíva..... Számítottam ilyen beszolásra ...
Gondolom 17 éves vagy aki nem utána se gondolkodik és csak olyat mond hogy biztos és egyből mondja hogy ez tök hülye hogy mást mer mondani mint a média úr isten....
Nem tehetek olyan géped van amitől lefagy...
"Szerintem pont a gyakorikérdéseken fogod felnyitni a világ szemét. Inkább írd ki facebookra!,,
Azért választottam most a gyakori kérdéseket mert ide jár fel a legtöbb hülye... Ugy látszik az értelmiségekhez kell először fordulnom ...
és 18 vagyok.Legalább gondolkodom nem mint sokan ,, csak ott porosodnak az agykerekei...
...
Azt szeretném legjobban hogy Normálisabban viselkedjenek az emberek és ne úgy mint az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!