Miért szégyellem magam?
Tudni kell, hogy eléggé fiús lány voltam, mert mindig apámat követtem mindenben. Rockot hallgattam kiskoromtól, fiúsan öltöztem és néha úgy is viselkedtem, egyáltalán nem voltak lányos ruháim, babák helyett autókkal játszottam, meg tényleg olyan voltam mint egy fiú.
Kb 10 éves koromban megszerettem egy koreai bandát, akik elég híresek. Már akkor haragudtam kicsit magamra, hogy hogy süllyedhettem idáig. Nagyon szerettem őket kb 13-14 éves koromig, de már meguntam őket. Ezalatt is fiús voltam. Most 15 évesen elkezdtem lányosodni. Fura zenéket hallgatok, érdekel, hogy milyen hajat csináltassak magamnak, foglalkozom egy kicsit a külsőmmel is, a ruháimmal és kezdek úgy viselkedni mint egy lány.
Most lesz új osztályom, ezért stílust és kinézetet szeretnék váltani. Viszont szégyellem magam, hogy ilyen lettem/leszek. De nem szeretnék olyan fiús, keménylány lenni mint eddig. Szeretnék kicsit lányosabb dolgokat is, de úgy érzem, hogy rosszat teszek. Miért?
15/L
Szia :D
Én most akarok tincseket festeni. Igazából nekem a szoknya meg az ilyen lányos ruhadarabok nem jönnek be. Inkább maradok a jó öreg farmernál és a pólóknál :D
Az én apám is ilyen háborús, katonás, rockerféleség.
Nekem itthon nem nagyon szólnak érte, sőt apám még talán örül is :D anyám szokott néha cseszegetni hogy állandóan feketét hordok.
Én mostanában túl gyakran mosom a hajamat, fodrászhoz akarok menni egy lányosabb hajért, más ruhákat szerezni és ilyen divatzenéket hallgatok amire még kb 1 hónappal ezelőtt azt mondtam, hogy szar. Mindigis azt mondtam, hogy nem fogok soha ilyen zenéket hallgatni... most meg.. :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!