Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszellentettem magam a parom elott, annyira szegyellem, hogy kuzdjem le a szegyenerzetet?
Figyelt kérdés
bar nem volt hangja, de volt szaga.
Pechemre pont akkor hajolt le a pasim valamiert, biztosan megerezte.
Annyira ciki, el tudnek sullyedni .Pedig masfel evesek vagyunk.De soha nem tortent meg ilyen velem,soha nem "eresztenek" senki orra ala:S
2012. júl. 17. 09:39
1/7 AvernusTriad válasza:
Másfél évesen senki nem tudja visszatartani, ne aggódj! :D
De komolyan: nem kell ezt túlreagálni. Előfordul az ilyen.
2/7 Antimod válasza:
Ember vagy, és szellentettél. Ő is szokott. Most mi történt?
Ne aggódj már ezen ennyire! És mi lesz, ha beteg leszel, és hányni fogsz?
3/7 anonim válasza:
Előfordul, nekem is becsúszott már egy-kétszer a 2 éves kapcsolatom alatt. Egyszer elég nagy hangja is volt, én bocsánatot kértem, a barátom csak megmosolyogta. Ennyi. Ő is szokott néha, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
22/L
4/7 anonim válasza:
De aranyos :) Ebben nincs semmi szégyellnivaló, természetes dolog.
5/7 anonim válasza:
Ezért kell háziállat, rá lehet kenni: Brutus! Szégyeld magad!
6/7 anonim válasza:
Mi is másfél évesek vagyunk, és ha nálunk ilyen volt 1x-2x, jót nevettünk rajta:) Emberböl vagy te is, ne reagáld túl.
7/7 anonim válasza:
a pasidnak a pofájába fingottál LOL Következőleg ügyelj arra, hogy jó nagyot szóljon. Az mekkora lenne már xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!