Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kötöttek már beléd cigányok?

Kötöttek már beléd cigányok?

Figyelt kérdés
HA igen mit tettél,hogy kerültél ki a szorult helyzetből ?
2009. júl. 13. 12:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:
100%

Aha

Pont ma, én meg egy haverom áltunk az utcán és 3 cigány elkezdi, hogy köcsög magyarok meg ilyenek. Én már majdnem nevettem rajtuk hogy milyen szánalmasak aztán elmentek.

2017. febr. 8. 14:10
 52/59 anonim válasza:
100%
Persze.... egyszer a buszon ültem és akkor ilyen 10 éves cigányok akiket persze nem verhetek meg de nagyon szívesen megölném őket.... nagyon gusztustalan volt... ha védekeznél te lennél a hibás.. komolyan szégyen ami Magyarországon meg....
2017. ápr. 6. 15:38
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
:O
2018. aug. 26. 17:51
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Engem gimnáziumba csesztettek az osztályban, mert akkoriban "emó" voltam. Egyik cigánykutya leköpött órán én leku.vaanyáztam odajött elkezdett ütni felálltam azt ledaráltam a fejét aztán még a földön is szétdaráltam ököllel utána békén hagytak a haverjai is meg az a kutya is.Volt már olyan is hogy az utcán kiraboltak éjszaka egy késsel nah akkor inkább odaadtam a pénzem, minthogy ott szúrjanak halálra.
2019. ápr. 4. 04:09
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Döglene meg az ÖSSZES !
2022. jan. 30. 22:58
 56/59 anonim válasza:
ja nyakon szurtam oketxd
2022. nov. 22. 10:23
 57/59 legion ***** válasza:
Vegy paprikasprayt a Sugarban,legalis!
2023. jan. 21. 20:41
 58/59 anonim válasza:
100%
Igen, iskolában történt, lefotóztam a kilátást, míg ők kint cigiztek páran, és a nyomorekok azt hitték őket fotóztam le, felfutottak, arcoskodtak hogy töröljem ki, megmutattam hogy ők nincsenek a képen aztán elmentek xd. Buta fasz az összes.
2023. ápr. 23. 19:07
 59/59 Sándor G válasza:
100%

A paprika spray és a gáz pisztoly,csak bizonyos esetekben hatásos..

aki kapott már néhány öklös ütést, kigyúrt motoros cig. embertől, szó nélkül majd le ütött.. az jobb ha beszerez , egy erős hosszú csövű gumilövedékes, pisztolyt, kézi fegyvert, megvédje magát az utcán..

mert ha bizony nincsen szemtanú,akkor agyba főbe verhetik, üthetik, mert szidalmazta a motorját, vagy mást talál ki, indokként, kamuból.

velem előfordult, és vidéken, nem a nagyvárosban..

aug. 12. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!