Kötöttek már beléd cigányok?
Figyelt kérdés
HA igen mit tettél,hogy kerültél ki a szorult helyzetből ?2009. júl. 13. 12:49
51/59 anonim válasza:
Aha
Pont ma, én meg egy haverom áltunk az utcán és 3 cigány elkezdi, hogy köcsög magyarok meg ilyenek. Én már majdnem nevettem rajtuk hogy milyen szánalmasak aztán elmentek.
52/59 anonim válasza:
Persze.... egyszer a buszon ültem és akkor ilyen 10 éves cigányok akiket persze nem verhetek meg de nagyon szívesen megölném őket.... nagyon gusztustalan volt... ha védekeznél te lennél a hibás.. komolyan szégyen ami Magyarországon meg....
54/59 anonim válasza:
Engem gimnáziumba csesztettek az osztályban, mert akkoriban "emó" voltam. Egyik cigánykutya leköpött órán én leku.vaanyáztam odajött elkezdett ütni felálltam azt ledaráltam a fejét aztán még a földön is szétdaráltam ököllel utána békén hagytak a haverjai is meg az a kutya is.Volt már olyan is hogy az utcán kiraboltak éjszaka egy késsel nah akkor inkább odaadtam a pénzem, minthogy ott szúrjanak halálra.
57/59 legion válasza:
Vegy paprikasprayt a Sugarban,legalis!
58/59 anonim válasza:
Igen, iskolában történt, lefotóztam a kilátást, míg ők kint cigiztek páran, és a nyomorekok azt hitték őket fotóztam le, felfutottak, arcoskodtak hogy töröljem ki, megmutattam hogy ők nincsenek a képen aztán elmentek xd. Buta fasz az összes.
59/59 Sándor G válasza:
A paprika spray és a gáz pisztoly,csak bizonyos esetekben hatásos..
aki kapott már néhány öklös ütést, kigyúrt motoros cig. embertől, szó nélkül majd le ütött.. az jobb ha beszerez , egy erős hosszú csövű gumilövedékes, pisztolyt, kézi fegyvert, megvédje magát az utcán..
mert ha bizony nincsen szemtanú,akkor agyba főbe verhetik, üthetik, mert szidalmazta a motorját, vagy mást talál ki, indokként, kamuból.
velem előfordult, és vidéken, nem a nagyvárosban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!