Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kötöttek már beléd cigányok?

Kötöttek már beléd cigányok?

Figyelt kérdés
HA igen mit tettél,hogy kerültél ki a szorult helyzetből ?
2009. júl. 13. 12:49
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a buszon leült mellém egy cigány, elkezdett kérdezősködni hogy hova járok suliba, hányadikos vagyok stb. Egyszercsak megkérdezte hogy mennyi az idő, én meg elővettem a telómat és megmondtam neki. Utána meg teljesen rá volt szállva a telómra hogy mutassak neki zenét. Persze mindenre nemet mondtam és az első megállónál le is szálltam.

Suliba mentem amikor egy csapat cigány megállított engem és az osztálytársamat hogy kell nekik pénz buszra és hogy adjunk nekik. Osztálytársam parázott és adott nekik, belőlem egy forintot se tudtak kihúzni.

Volt egy másik eset a buszon, akkor is a telómat akarták úgy, hogy az időt kérdezte a cigány aki leült mellém de én tanulva az első esetből, mondtam hogy nem tudom mennyi.

Erőszakoskodott egy ideig hogy adjak pénzt de látta hogy nem eszem ágában sincs egy forintot adni, tehát leléptek amikor megállt a busz.

Szerencsére komolyabb ügy még nem volt de vannak akik rosszabbul jártak: Szögi Lajos, Horák Nóra.

2010. márc. 23. 17:02
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Iigen.
2010. ápr. 11. 13:18
 33/59 anonim válasza:
98%

amúgy ez érdekes a cigányoknál,belém 1szer középsuliba 3an kötöttek,és valahogy kicsúszott a számon (talán ilyen reflex szerűen) hogy : "ok suli után játtszuk le" és azután nemhogy többé nem kötöttek belém,de még rendesen haverkodtak is .

na de amit igazából írni akartam :

haverjaim mesélték hogy pl egyik haverom egyedül volt és vagy 6an körbe állták,1ik cigó meg ütötte,de ő vissza ütött,sőt neki vágta a kukának a cigány,és az összes elfutott,de volt olyan is amikor más társaság hasonló szituáció miatt pl nekiugrottak.

Tehát ez ilyen kiszámíthatatlan,kiállsz magadért vagy békén hagynak,vagy mégjobban rádszállnak

2012. jún. 30. 10:17
 34/59 anonim ***** válasza:
75%
úriisten mit írtam még ide anno.. 30. válaszoló :'DD
2012. jún. 30. 17:23
 35/59 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 3 esetem volt itt debrecenben,mikor 8 éves voltam a buszon tesómmal együtt mentünk haza felé, és 2 nagy kan cigány keménykedett, csúnyán beszéltek rólunk, stb, mentem a buszvégen hazafelé, akkor egy cigány srác melett lévő (fehér) [csak nem fehér cigány?] kezdett kötözködni hogy köcsög rocker stb,kórház felé menet egy kocsmából kifelé jövő vagy 14-16 fős társaságból fnem túlzok tényleg annyit számoltam :D] egy a legkisebb, kezdett köpködni meg kiabálni szídalmazni (igen cigány volt jól megnéztem ),nos ennyi lene,ilyenkor kérdezem a jogvédőket főleg akik őket védik miért csinálják ezt?hmmm,rejtett agresszió?feszültséglevezetés?nos mind egy mert karatézni járok úgyhogy áldásomat rá ha ettől jobban elfajulna a helyzet én készen állok.
2013. márc. 12. 01:05
 36/59 anonim válasza:
77%
Belém még egyszer sem kötöttek, nem járok éjszakába, meg amugy is ahol én lakok itt még egyett sem láttam , és ahova járok suliba oda sem jár egy se úgy hogy nem
2013. máj. 13. 22:51
 37/59 anonim válasza:
9%
2009-07-13 13:58 azt kelett volna mondani anyudnak de kuva kövér vagy ba+
2013. okt. 1. 20:10
 38/59 anonim ***** válasza:
2%
ezek a magyarparasztok ha meglátnek egy cigányt má félnek tölük szégyenek a magyarok pedig én is az vagyok csak utálom mindet és gyerekkorom óta velük vagyok és olyan vagyok mint ök
2013. nov. 16. 12:59
 39/59 anonim ***** válasza:
88%

12:59

Ezek szerint elvből nem tanultad meg rendesen a magyar nyelvet és ezért nem tudsz fogalmazni, ill. egy értelmes mondatot összehozni?

2013. nov. 16. 23:54
 40/59 anonim ***** válasza:
3%
Mer te olyan okos vagy mi? Egyszer kène 4 napot itt töltened már sírnál anyád után aszt nyugottan pontozzatok le
2013. nov. 17. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!