Kötöttek már beléd cigányok?
Hol az az "itt"?
Egyébként ha mindenki olyan kifinomult és intelligenciáját tekintve magasan kvalifikált, s emellett még a szavak mestere is, mint te, akkor igen, előbb-utóbb valóban sírnék...
Utolsó ez jó volt ;) amúgy nekem semmi bajom nem lenne a cigányokkal, ha normális ember módjára tudnának viselkedni. Pl. Ismerek két cigány lányt: az egyik a suli legjobb tanulója volt, kicsit visszahúzódó volt, meg olyan csendes. Szóval ôt bírtam. A másik vicces, kedves jó fej.
Vagyis vannak kultúrált cigányok is.
De amikor megyek az utcán és jön szembe három g*ci cigánygyerek és olyanokat mondanak hogy "de megba**nálak cicuskám" meg egy cigányasszony -miután nem akartam hogy "jósoljon"- ki akarja szedni a kezembôl a táskámat, fel tudnám rúgni az összeset. Ilyen 25 év körüli csaj lehetett és megállított hogy hadd jósoljon. Mondom neki sietek, hagyjál már. Nem értett a szóból, én meg azt mondtam hogy "én meg azt jósolom hogy ha nem takarodsz el innen, öt perc múlva a rendôrök visznek el. Erre elkapott -tudjátok, milyenek ezek a nagydarab állat cigányasszonyok- és le akarta rángatni rólam a táskát. Na pont akkor jött arra egy magas, kigyúrt csávó és kérdézte hogy mi a probléma. Képzelhetitek hogy beszart a csaj, futott is rendesen XD. Az ilyeneket ki tudnám írtani bakker. -.-"
Belém már kötöttek többször is:
Egyszer akkor,amikor még nyár volt a barátnőmmel lementünk az udvarra,és pont lent voltak a ci*ányok....
Mi próbáltuk őket elkerülni,de csak jöttek utánunk.
Leültünk a buszmegállóba,és odajöttek,aztán elkezdtek fenyegetni,hogy most meghalsz,meg ilyesmik....
Amikor el akartunk menni onnan,jöttek utánunk,és az egyik elkezdett lökdösni.
Én is vissza löktem,erre jöttek aztán elkezdtek kergetni....
Egy másik történet:
Még kisebb voltam,és ahol mi lakunk,ott van nagyon közel egy bolt.
Nálam volt pár forint,amiből venni szerettem volna magamnak csokit.
Amikor mentem,és az út felénél voltam,egyszer csak elém ugrott két ci*ány,akit ismertem,mert mindig engem piszkáltak,és meglátták a kezemben a pénzt.
Akkor elkezdtek fenyegetni,hogy most azonnal adjam oda a pénzemet,mert ha nem adom,akkor megvernek....
Én meg elkezdtem futni haza.
És még van egy:
A barátnőmmel voltunk a lépcsőházban,és megnéztem a postaládánkat.
Erre pont lejött az egyik ci*ány,és felpofozott!
Azt mondta,hogy ne turkáljak más postaládájába....Közben az a mi postaládánk volt.
Ekkor kijött a szomszéd,és felkísért.
Közben eszembe jutott még egy.
Ez is gyerekkoromban történt:
Van egy játszótér az utcánkban,amit mi csak "nagy játszónak"hívunk,és bementünk a homokozóba.
Mivel ez is nyáron volt,levettük a papucsunkat,és úg mentünk be.
Na,pont akkor jöttek a ci*ányok,és elvették az én papucsomat,aztán elfutottak vele.
Én meg utánuk futottam,és pont azon a helyen futottak,ami köves volt...
És szilánkos....
Sikeresen bele is léptem egybe,de gondolom ez is volt a céljuk,mert amikor meglátták a szilánkot a talpamban,egyből vissza adták a papucsomat.
Amikor beértem a lépcsőházba,kint volt a szomszéd,és meg kérdezték,hogy mi a bajom.
Elmondtam a történteket,és lemosták a talpam.
Megköszöntem,és felmentem.
Megoldás:
Nem mindig lehet kitérni az utukból,de ha mégis elkezdenének piszkálni,akkor el kell futni előlük.
Ebben igazad van,csak hiába szólsz nekik vagy hívsz rendőrt,hidd el,hamar túlteszik rajta magukat,és utána ugyanúgy csinálják.
Még kisebb voltam,és iskolában egyszer belém kötött egy,aztán szólta a tanárnak,erre még én kaptam leszidást!
Ezt sohasem fogom megérteni,hogy miért mindig a cigányoknak adnak igazat!
Amúgy én tudom,hogy mit kell csinálni,ha beléd köt egy cigány:
Tudom,hogy nem szép dolog,de nekem ez bevált.
Egyszer odajött hozzám az egyik,és elkezdett ott pattogni,hogy én beleszóltam az ő dolgába,meg hogy szálljak le róla.
Oké,mondom,egy:Én nem szóltam bele a dolgodba,egyáltalán nem is piszkáltalak,most is te jöttél ide,akkor most mit vagy felháborodva?
És még mondtam valamit,de nem tudom,hogy mit.
Erre csöndben maradt,és elment.
És miért?
Mert rájött,hogy én nem félek tőle,és erre már nem volt mit mondania.
Szóval ilyenkor azt kell csinálni,hogy visszaszólsz neki,és akkor lehet,hogy befogja.
Vagyis én ezt szoktam.
Mert ha látszik rajtad,hogy félsz tőlük,akkor csak még jobban fognak piszkálni,mert tudják,hogy te úgysem mersz visszaszólni nekik.
Belém már rengetegszer belém kötöttek. Egyedül több ellen nem nagyon tudsz mit tenni.. Ha többen vagytok teljesen más a helyzet.. Elmesélek egy történetet: sétáltunk az utcán ketten discoból hazafele.. Jött 3 cigány, belénk kötöttek, full bevolt tépve mind a három, de így is csak ugattak megállás nélkül. Haverom megszólalt kicsit hangosabban egyik már össze is fosta magát (látszott rajta) a másik kettő még ugatott tovább.. Meglökött az egyik, visszalöktem, leanyázott.. gyerek elővett egy boxert a farzsebéből és felhúzta a kezére.. -.- (3 éve boxolunk haverommal) kitekertem a kezét lehúztam róla a boxert és szétcsaptuk mind a hármat, nagyon durván. Haverom azon gondolkodott hívjunk-e nekik mentőt, de szerencsére nem engedtem neki.. Remélem megdöglött mind a három ott helybe, bár kétlem.. ezek mindent túlélnek, pondrós mételyes utolsó ótvar cigányok..
Ha ütsz egy cigányt azt addig üssed míg magánál van, mert másnap a kiccsaláddal találnak meg..
Igen, kötöttek már belém cigányok...
...meg magyarok, oroszok, németek, románok, németek, zsidók, szerbek,stb is. Egyszóval MINDEN NÉP TUD KÖTEKEDNI.
Illetve legutóbb egy osztrák csávó leprolizott, mert a vonaton kivágtam egy kólás üveget az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!