Kötöttek már beléd cigányok?
Belém szerencsére már nem, mivel nagy ívben kerülöm őket, de természetesen nem látványosan, mivel abból is baj lehet.
Amúgy van egy osztálytársam, akit már 3-szor is megvertek, ezen kívül egyszer ellopták (vagy inkább rabolták?) a telefonját (a kezéből).
Kalocsán voltam sokat, ott elég sok van. Akik Mamámék szomszédjában laktak, azok pl. rendesek, tiszták voltak. A legidősebb lány tanulhatott is, nagyon okos volt, de sajnos 18 évesen teherbe esett (egy kitűnő tanuló EGÉSZSÉGÜGYI szakközépiskolás, édes istenem!) férjhez ment, és ez számára a főiskolai álmok elúszását jelentette . Hát nem tudom, ezen megdöbbentem, ha tudtam volna, hogy a mi kultúránkba ez így van, én 600szorosan figyeltem volna a védekezésre. Na de ez off...
Az egy dolog, hogy a cigány fiúk beszólnak, azt végülis megteszik simán nem cigányok is. De volt már, hogy jött velem szemben kettő este, és letaperoltak. Rohadjanak meg, de most mit csináljak velük egyedül? Persze elküldtem őket a p..ába, röhögve odébbálltak. Egyesek szerint örülhetek, hogy csak ennyi volt. Hát kösszzz....
Olyan is van, inkább cigánylányok, akik csak köszönnek, holott nem is ismerem őket - ez nem zavar, vissza szoktam köszönni. Vagy megállítanak, ezt-azt kérdeznek. Pl. egyszer egy középkorú cigányasszony azt, hogy a betét, amit vásárolt, jó lesz-e a kislánynak, akinek most jött meg. (nem vagyok boltos, utcán állított meg ezzel) Ha normálisan kérdez, normálisan válaszolok, ezzel nincs gond. Azt veszem észre, hogy ha nem bunkók, akkor meg túl közvetlenek - egyébként amikor tanítási gyakorlaton voltam Szegeden az azóta felszámolt cigányiskolában, akkor is ezt a két típust láttam.
Viszont az már zavar, hogy utcán leszorítottak a járdáról, holott kellő udvariassággal mind elfértünk volna (szemben haladtunk, ők sokan ,én meg egyedül)
Időnként előfordul a belvárosban vagy közlekedési eszközökön, hogy elhanyagolt purdék kulturálatlanul viselkednek, köpködnek, farkukat mutogatják. Zavar, de belegondolok, nem ők tehetnek róla,hanem a szüleik, akik nem nevelik őket, akik szerint a gyerek csak úgy "van". Nem csoda, haí ilyen lesz...
AKi azt mondja, hogy nem, az vagy hazudik, vagy cigány...
Én Kecskeméten lakom, elég nagyra nőttem szerencsére, mostmár nem kötnek belém, de régen előszeretettel szólogattak be. A megoldás egyszerű leszarod őket.
Egyszer kergettem meg egy kiscsávót és kapott elég nagyot, mikor a bnőmmel sétáltunk és lek.rvázta.
Rohadt egy gyáva népség. Amikor kisebb voltam akkor velem is rendszeresen kötözködtek, én nem futottam el, próbáltam harcolni, de megvertek.....
Azért mondom h gyáva népség mert csak a kisebbel mer kötözködni, most mikor 23 éves vagyok, lehajtott fejjel elmennek az utcán előlem...persze most sem vagyok izompacsirta, csak tudják h lehet megvernek, de pár orrot be tudok már törni.....
Amúgy régebben milyen indokkal kötekedtek? Istenem, kell ezeknek a patkányoknak indok? Semmi, csak úgy, ránézésre....kurv a anyjukat
Ó, de hogy hányszor :DDD
De már mennek el az utamból... pedig én szinte várom, hogy valaki belém kössön mert akkor végre van okom verekedni és leadhatom a feszültséget :D Ez van, nő létemre egy perverz állat vagyok ;)
!!! Amúgy nem gyűlölöm a cigányokat, de tény, hogy az évek alatt magyar ember még nem nagyon kötött belém csak cigány. !!!
Az ilyen szemtelenkedések itt is mindennaposak, amiket előttem írtak. Engem nem érdekel már, én nem ijedek meg. Nem értem miért kellene félnem, ennyi erővel féljenek ők tőlem a f.szt se érdekli. Én nem vagyok hajlandó félve végigmenni az utcán.
Már sokszor belém kötöttek, de pl. akkor gurultam be, amikor a gyerek beállt anyám elé és nem hagyta elmenni meg kérdezgette, inzultálta. Válaszolt de akkor is csak kérdezgette tovább. És tudjátok, úgy beállt az arcába, és azt hitte ijesztő. Nem lehetett tőle haladni! Na, én azzal a lendülettel löktem is fel. Belelépett anyám intim szférájába :D [szegény anyukám meg is ijedt tőle.] Különben is mit nem értett?! meg lett neki mondva, hogy nem. Akkor ne erősködjön és főleg ne másszon rám, hanem engedjen tovább. Néha azt hiszem ők nem szóból értenek...
Az meg, hogy pénzt kérnek meg el akarják venni a telefont és hasonlókat már megszokott. Én világosan megmondom, hogy nincs pénzem vagy ha esetleg van is egy kevés én oda nem adom max. elmegyek velük én is lejmolni, mert biztos könnyebb, mint dolgozni meg a pénz nekem se árt. Erre meg sosem vevők, legalábbis még egyszer sem mondták, hogy jó gyere :DD pedig lenne szabadidőm... Meglepődnek majd szó nélkül távoznak, ennyi.
Késsel is szoktak jönni, de 2 másodperc perc alatt bele tudnám szúrni, szóval nekem nem ügy :D Ezek régen voltak inkább jellemzőek, amikor még nem ismertek. Most már tudják, hogy én tényleg nem féltem az életemet és szeretek kockáztatni ezért inkább elkerülnek.
Egyszer egy barom elvette a cuccaimat (nem figyeltem) én meg kijelentettem, hogy adja vissza nem adta(nem gondoltátok volna, mi? :D). 3szor kértem, aztán el akart menni. Na hát engem apám itthon keresztre feszít, ha valamit elhagyok és újat kell vennie, szóval inkább a cigány srácot választottam és egy laza mozdulattal belevertem a fejét a falba, de úgy hogy annyira meglepődött nem tudott megszólalni percekig. Szerencsére sokan látták, azóta van tekintélyem egyesek között és velem már nem szemétkednek, meg a barátaimmal se.
De történt már csomó durvább dolog is, csak én annyira nem jegyzem meg, mert nem érdekelnek az ilyen emberek. Itt nőttem fel, minden tele van cigánnyal, tiszta gettó az egész. Megtanultam "bánni" velük. Be van fejezve, hogy övék az egész város, ha már itt kell élnem nekem is jusson belőle a francba is :D
Néha még el is szórakozok velük, ha odajönnek szemétkedni. Úgyis megunják és elmennek. + nekem van egy olyan szokásom, hogy mindent többszörösen szeretek visszaadni, különben úgy érzem szégyenben maradtam. Ja és ha szemétkednek velem én utána rájuk mászok és addig szivatom őket amíg idegbajt nem kapnak. Szeretek játszani nagyon :D csak aztán néha nem bírok leállni.
Egyébként szerintem lehetne velük értelmesen beszélni, nem kellene a vérengzésre menni. Először engednünk kéne, aztán talán nekik is eljutna az agyukig (az ilyen mocskokra gondolok, a rendes cigányokkal szerintem senkinek nincs baja) és már nem látnák értelmét ennek a viselkedésnek.
Én az egészen csak nevetni tudok. Itt már annyi kötekedős cigány lakik, hogy szemem se rebben. Az egész amit művelnek alattomos és sunyi dolog.
Én az ilyeneket abszolút nem veszem emberszámba, mert ez nem férfias magatartás, hogy belekötnek valakibe szórakozásból. Különben meg én mindig egyedül vagyok, de akkor is nagy a pofám hát legyen nekik is az akkor is, vagy tömegben is kussoljanak. Legyen már bennük is egy kis tartás! Mert ez így szánalmas...
Azt, hogy engednünk kellene úgy értettem, hogy kijelenteni nincs velük bajunk de akkor mindenki viselkedjen rendesen szépen és akkor mi is kedvesebbek leszünk velük és tényleg na, több komolyságot mindenki részéről. Nem úgy, hogy hagynunk kéne azt tegyenek velünk, amit akarnak.
De nem vagyok benne biztos, hogy működne. Bár sokaknak használ ha nem támadólag lépek fel amikor odajön, hanem elmondom, hogy legyen szíves ne bánjon így velem, mert egy rossz szót nem szóltam rá. Van aki megérti és azt mondja jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!