Kötöttek már beléd cigányok?
Belém még nem, talán azért mert lány vagyok, talán azért, mert jó messziről kikerülöm őket, ha minimum hárman jönnek velem szembe....inkább átmegyek az út túloldalára, viszont a vőlegényembe és a kisöcsémbe gyakran belekötnek, konkrét esetek:
kisöcsémet még vagy 10 éves korában közrefogták vagy 5-en és le akarták rángatni a biciklijéről, amit újonnan kapott... nagy nehezen sikerült neki kitörni és elhajtani tőlük, a nadrágja szét volt szakadva, az arca össze volt karmolva és utánakiabálták, hogy ezt nagyon meg fogja bánni még és el lesz törve a nyaka...onnantól kezdve sehova nem engedtük el egyedül
párommal esett meg, hogy egy biciklis cigány kölyök megállt előtte keresztbe és a telefonja után érdeklődött... miután párom elküldte haza, a gyerek lekevert páromnak egy taslit és még mielőtt ő bármit csinálhatott volna, elhajtott a biciklivel... de a telefonja után több cigány is érdeklődött már(pedig nem egy nagy szám,olcsó teló), valamint régebben kést is nyomtak a nyakához állítása szerint egyszer, de én akkor még nem voltam ott...
de ilyenek folyamatosan előfordulnak, h beszólogatnak a járókelőknek vagy épp leköpdösik őket puszta jókedvükben (én főleg ezért kerülöm el őket minél messzebbre, irtózom tőle, hogy egyáltalán hozzám érjenek, nemhogy leköpjenek, még a végén elkapok valamit...buszon is, ha sok szagos cigány utazik (mert ugye vannak tiszták is, velük semmi bajom), akkor a hajamat olyan szorosan összefonom, hogy még véletlenül se másszon bele semmi élősködő,de még így is rettegek, hogy elkapok vmit)
Igen, többször.Halk hangon elmondtam, hogy nem ártottam senkinek, és nem beszéltem így, ezért cserébe én is ezt várom..Nagyon meglepődtek, egyrészt, hogy nem félek, másrészt hogy nem az édesanyjukat szidom.
De egy másik alkalommal csak leköptek, na azzal nem tudtam mit kezdeni...
igens ajnos így van ...
aztán ha mi próbálunk védekezni minket ültetnek le...
Igen, ketten voltak, de forgalmas helyen kötettek belém, a tömegben nem volt nehéz lerázni őket.
A húgomat viszont körbefogták az utcán, szerencsére el tudott futni. Barátnőmet meg megfenyegették, hogy elvágják a torkát. Lehetne még folytatni.
Kikerülni őket?:S Sehogy. Ha beléd akarnak kötni, úgy is beléd kötnek. Teljesen mind1, hogy kikerülöd őket vagy nem, visszaszólsz e vagy sem. És az a legnagyobb baj, hogy kb. soha nincsenek egyedül, mindig többen jönnek.
Egyszer állna ki valamelyik egyedül, csak egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!