Kötöttek már beléd cigányok?
Többször is.
Pedagógusként is inzultáltak.
Megszólitásom a cigányoktól;paraszt. Szerintük a magyar paraszt.
De most már a cigányoknál is megjelent a fehérgalléros bűnözés. Konkrét estet tudok, hogy a lakásmaffiából szerzett vagyon pénzmosására humbug "egyházat" és szociális intézményeket hoztak létre. Az "egyház" alapítója jelenleg börtönben van.
A szociális szférában ha csak kimondják a nevét mindenki gúnyosan mosolyog, hiszen köztudott, hogy ellopták a normativát.
Engem állandóan zaklatnak a buszmegállóban, odajönnek, "cicuskáznak" meg minden gusztustalanságot beszélnek, ha elküldöm a fenébe akkor sem hagynak békén, nehéz felfogásúak vannak errefelé. Meg 2 cigány volt az osztályunkban, hát fix hogy mindkettő rám volt szállva, egyiket mellém ültették az taperolt is állandóan.
Nagymamám ahol lakik ott a falu 90%-a cigány. Nagyon utálok odamenni, olyan az a falu mint valami nyomornegyed.
Buli...minden ok nélkül bal vállal nekem ugrott a kiscsaj, kulturáltan kérdeztem meg mi a baja, erre jött még mögé 2...következmény: arccsont zúzódás, enyhe agyrázkódás, bal szemem alatt mokka + 1 fenyegetés, hogy ha még egyszer meglát valahol kinyír.
Halkan megjegyzem, versenytáncos vagyok, rengeteg fellépéssel a környéken. Ha menni 2 kidobó( discoban dolgoznak) jön velem. A szüleim máshogy nem mernek elengedni. Mellesleg volt már példa arra is, hogy a kidobósrácnak akartak neki menni...
17 éves lány vagyok...
Hát ja.
Én abba a szerencsés helyzetbe vagyok hogy:
Jobb szomszéd:cigány,lopják tőlünk a körtét,az 1ik gyerekük vellem járt egy osztályba,de lebukott megint.
Bal szomszéd:"kisebbségi"önkormányzat,vagyis cigány önkormányzat
velünk szembe:cigányok,de rendesek
osztályba is vannak,1 melletem is ül aki folyamatosan csúful,de visszakapja vagy velem,vagy a tanárral.De!!!!Ismerek azért jó cigányokat is,egyik kifejezetten cuki♥mindíg idegesítem is szegényt:D
És még ők a kisebbség...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!