Ez a dolog csak engem szomorít el?
Hát igazából a kukásnak az a dolga hogy a szemetet berámolja :S
Ha azt szeretnéd hogy hasznát vegye valaki a ruhának/cipőnek legközelebb vidd el bevásárláskor a szupermarketbe. Ott szokott lenni ilyen használt ruhagyűjtő konténer. Elvileg az abba tett ruhaneműket eljuttatják a rászorulóknak.
Esetleg tedd fel valami hirdetési oldalra 0Ft+postaköltségért.
Tényleg te voltál eltévedve, a kukás a munkáját végezte, és van egy olyan gyanúm, hogy a csini fonott szandálok amúgy se épp állnának túl jól munka közben a kukás férfiakon:D
Ha azt akarod, hogy valaki hasznát vegye a holmidnak add le adományboltokban vagy a vöröskerszetnek. És hát igen, az adományozásnak tényleg része, hogy fel kell kelni és ki kell menni a lakásból, hogy leadd a holmit... Én is lusta vagyok, te azért tényleg túlteszel rajtam, hogy ezen felháborodsz:D
Kukába/kukára/kuka közelébe olyan dolgokat raknak, amik kidobásra kerülnek, és a kukásoknak az a dolguk, hogy a szemetet elvigyék, nem pedig a még jó holmik kiválogatása és elajándékozása.
Amikor olvastam ezt, azt sem tudtam, hogy sírjak-e kínomban vagy nevessek.
Tilos guberálniuk, el se vehette volna. És tényleg nem keresnek rosszul.
Ne ájulj még el a saját jóságodtól, semmit sem csináltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!