Mi a legértékesebb dolog az emberi életben? Sorrend?
Gondolok itt ezekre: pénz, tudás, hatalom, információ(!), szeretet, vallás, erkölcs, család, boldoság...stb.
Szerintem amúgy az információ, ami egyben tudást is jelent, és hatalmat is (hiszen ezzel zsarolni lehet másokat, vagy nem hiába vannak a titkosszolgálatok, de még háborút is lehet vele indítani).
Szerinted? Rakd sorrendbe!
1.egészség,mind testben,mind lélekben
2.szeretet,feltétel nélkül
3.erkölcs
4.információ,kommunikáció
5.vallás
6.tudás
7.család
8.pénz
9.hatalom
1. pénz
2. pénz
3. pénz
A többit mind meg lehet venni rajta.
Előző vagyok.
Az első iszonyodás után nyeltem egyet. Mostmár van erőm néhány szóra is.
Kívánok neked valamit: soha ne kerülj olyan helyzetbe életedben, hogy pénzért kelljen próbálnod - szeretetet szerezni magadnak.
-egészség
-boldogság (család, barátok, pénz)
-jó belső emberi tulajdonságok (tapintat, őszinteség, erkölcs, stb.)
-tudás
Ahhoz hogy hosszú életed legyen: Hatalom.
Ahhoz hogy boldog életed legyen : Szerelem, szeretet.
A pénz az másodlagos. Nem boldogít valóban. Csak az elégedettségig jó. Család nem biztos hogy jó, mert nyűggé is válhat. Bőven elég egy ragaszkodó angyali nő mellénk. Vallás tévhit. Erkölcs=börtön.
1.boldogság,holtversenyben a szeretettel,és a pénzzel.
Vagy:1:pénz,és a többit megveszem belőle.
2.boldogság és szeretet.
Többit meg lehet venni.Család az lehet könnyen.
Kérdésed arra irányul, mi az élet értelme?
Én ebben a témakörben kifejezetten mélyreható kutatást gyüjtöttem évek minkája alatt, melynek kizárólag egy lehetséges válasza van, ami ugye megadja számodra a felelelet:
SZERETET
Hidd el, én megkerültem minden irányból a kérdést és a történelemből, a filozófiai irányzatokból és minden apró-csprő dologból leszűrtem a konzekvenciákat és egy válasz maradt, ami fontos lehet (a legfontosabb) minden ember számára:
a SZERETET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!