Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Death Note-ban miért olyan...

A Death Note-ban miért olyan nagy dolog hogy a hálál isten írja fel a lista emberi használóját?

Figyelt kérdés
végig néztem a sorozatot és nem értettem ,mert a végén Light-ot írta fel Ryuk a saját listájára,elmagyarázná valaki hogy ez miért jó!

2012. jún. 24. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
én a filmeket láttam,mert nem szeretem az animét.azért írta fel szerintem,mert már megunta a "játszadozását" Kirának(Light).
2012. jún. 24. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen emlékeim szerint nem volt megindokolva miért tette. Talán csak hóbort. Vagy ha nem, akkor...

Két lehetőség:

- Jó volt a játék, meg érdekes volt, de elbukott Light. Vége a játéknak így egy tollvonással le is zárta Ryuk:)

- az elején amikor Ryuk elmond némi háttérinfót a halállistáról akkor mondja, hogy mivel jár ha valaki nevet ír a listába. Halálakor se a pokolba, se a mennybe nem juthat. Gondolom ez is a része a halálistenek szabályainak és az, hogy egy halálisten írja be a hsználó nevét amikor már biztosan elbukik az teljesíti be ezt az egyezséget/sorsot.

2012. jún. 24. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen szerintemis a LA jobb lett mint az anime, nagyon elcserszték a végét.

De Ryuk végig mondta hogy ő senki oldalán nem áll , csak unatkozott a shinigamik közt és lejött a földre szórakozni

2012. jún. 25. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:

kösz legalább én se voltam egyedül,

Meg egy bónusz kérdés azt mondta sem a pokolba sem a menybe nem kerül akkor hová?

2012. jún. 25. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért olyan nagy cucc, mert a halálistenek nem tudnak írni. :D
2012. jún. 27. 02:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért írta fel a nevét mert Lightet elkapták, és ez nem lenne elég szórakoztató Ryuknak. Ryuk csak azért dobta le a listát hogy ne legyen minden "dög unalom".
2012. júl. 6. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ryuk azt mondta - legalább is a fillmbe - hogy aki a halállistába ír, arra nem vár sem a menny, sem a pokol hanem a semmi . vagy valami ilyesmi :D

ám szerintem is elcseszték a végét :(

2012. aug. 3. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!