A Death Note-ban miért olyan nagy dolog hogy a hálál isten írja fel a lista emberi használóját?
Egyértelműen emlékeim szerint nem volt megindokolva miért tette. Talán csak hóbort. Vagy ha nem, akkor...
Két lehetőség:
- Jó volt a játék, meg érdekes volt, de elbukott Light. Vége a játéknak így egy tollvonással le is zárta Ryuk:)
- az elején amikor Ryuk elmond némi háttérinfót a halállistáról akkor mondja, hogy mivel jár ha valaki nevet ír a listába. Halálakor se a pokolba, se a mennybe nem juthat. Gondolom ez is a része a halálistenek szabályainak és az, hogy egy halálisten írja be a hsználó nevét amikor már biztosan elbukik az teljesíti be ezt az egyezséget/sorsot.
Igen szerintemis a LA jobb lett mint az anime, nagyon elcserszték a végét.
De Ryuk végig mondta hogy ő senki oldalán nem áll , csak unatkozott a shinigamik közt és lejött a földre szórakozni
kösz legalább én se voltam egyedül,
Meg egy bónusz kérdés azt mondta sem a pokolba sem a menybe nem kerül akkor hová?
Ryuk azt mondta - legalább is a fillmbe - hogy aki a halállistába ír, arra nem vár sem a menny, sem a pokol hanem a semmi . vagy valami ilyesmi :D
ám szerintem is elcseszték a végét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!