Mit csináljak ezzel, kezd felidegesíteni a dolog végleg!?
Nos, hát.. az csak egyik ok lehet a sok közül, hogy a stílusod nem olyan vonzóóóó.. Bár, lehet, hogy tetszik azoknak, akik maguk is ilyenek. Ők viszont akkor ebből következően, nem nagyon barátságosak.
Próbálj meg kimenni magadból, és megfigyelni: tetszenél-e magadnak. Barátkoznál-e magaddal?
Ha erre a kérdésre nemmel kell válaszolnod, akkor változtasd meg magadat, aztán teszteld le az eredményt.
szerintem is tudatosan csinálj másik tulajdonságokat magadnak és keress valakit aki előtt nem a régit mutatod
kíváncsi vagyok mi lesz , csak egy ötlet
kedves harmadik! ezt hogy érted?
új tulajdonságokat? 2004 óta küszködök ezzel.. kisebb nagyobb megszakításokkal... Azóta van egy rakás sporteredményem... (futás, csocsó darts stb...), de érdekes hogy ettől még ugyanolyan csicskának számítok ebbe a szar városba mint eddig... miközben a másik gyerek akit hoszonötször HALÁLRAVERTEK K1-be meg mégis nagyobb tiszteletnek örvend mint én... (jó mondjuk szerinte a sport az a verekedésnél kezdődik... de ez mellékes...). Szóval bármit csinálok akkor se fognak elfogadni de miért? és már nem tudok egyszerűen hova menekülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!