Mit szólnátok ahoz ha a 16 éves lányotok otthon nem hordana melltartot?
Figyelt kérdés
a 16 éves lányom fürdés után Vagy néha napközben nem vesz fel melltartot a póló alá . nektek nem lenne felháborító? hogy otthon csak póló van rajta?2012. júl. 8. 19:40
21/26 anonim válasza:
engem anyukám meg mindig azzal piszkált 15-16éves koromba,hogy minek hordok még otthon is melltartót...
22/26 anonim válasza:
85DD vagyok,szültem már egy gyereket,apósom is velünk él,és itthon soha nincs rajtam cicifix,na erre varrjál gombot!A te lányod sem szivesen lennék...
23/26 anonim válasza:
Semmit. Most kit érdekel? Ahogy Ő jónak látja és kényelmesebb neki.
24/26 anonim válasza:
Szerintem küldd átnevelő táborba!
Ott megtanítják neki, hogy illik öltözködni! Bárén a helyedben már ott leállítottam volna, mikor a nagykabátot levette. Rokonokat ilyen szexuális kísértésnek kitenni...
Felháborító és botrányos!
25/26 anonim válasza:
fürdés után minek viseljen melltartót? Akkor már pizsamában van és alszik, könyörgöm!
26/26 anonim válasza:
Szia
en egy 17 éves fiu vagyok
ebben melegben normális hogy nem vessz fel
én csak boxerben vagyok otthol
ha nem lennék szegyelos akkor boxert is levenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!