Mit szólnátok ahoz ha a 16 éves lányotok otthon nem hordana melltartot?
Figyelt kérdés
a 16 éves lányom fürdés után Vagy néha napközben nem vesz fel melltartot a póló alá . nektek nem lenne felháborító? hogy otthon csak póló van rajta?2012. júl. 8. 19:40
11/26 A kérdező kommentje:
az anyja vagyok de hát én is és a nővére is mindig hord melltartot
nem értem miért jó ha az apja és az öcse ezt látja
2012. júl. 8. 19:57
12/26 anonim válasza:
Elöttem már leírták az okokat, amiért nem zavarna.
13/26 anonim válasza:
családtagok, miért zavarná őket?
14/26 anonim válasza:
Papa és öcsi családtagok, mi bajuk lesz, ha látják a pólón átsejlő mellét? Engem az apám és az öcsém ebben a nagy melegben majdnem egész nap csak bugyiban látnak. Még egyik sem akart rámugrani. Valami bibi van nálad, pszichológushoz kellene menned!
15/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te hány éves vagy?
16/26 anonim válasza:
De! Szerintem is totál felháborító, hogy nem hord melltartót OTTHON 30(!!!) fokban.
Na ne röhögtess már xd.
17/26 anonim válasza:
ilyen anyám lenne, felvenném a melltartót és levenném a pólót...
18/26 anonim válasza:
Azt a mindenit, póló van rajta otthon? Hiszen akkor látszik a könyöke!!! Az meg már intim testrész! Azonnal beszélgess el vele, mert egy cafka lesz belőle!
Üdv: egy maradi anyuka
19/26 anonim válasza:
Milyen undorító már, hogy egy anyuka a saját lányáról ilyet ír ki a gyakorin!
20/26 anonim válasza:
Kérdező irigykedsz a lányod adottságaira? Mást nem tudok elképzelni, hogy miért is zavarna...
igaza van a lányodnak! Én sem szeretek itthon feszengeni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!