NŐK! Melyik a jobb, eltartottnak lenni vagy megdolgozni a szükségletekért és önállónak lenni?
második verzió.
Férfira nem alapoznám az életem, ahhoz mély és örök bizalom kell. Mert ha kidob a pasi, akkor semmim sincs. Így meg kidobhat nyugodtan, mert újra felépítem az életem.
22/L
Önállóság.
Nekem azért nem tetszik az eltartott szerep, mert olyan érzés, mintha gyerek lennék. Valaki dolgozik értem, eltart, kielégíti a szükségleteimet. És ha nem vagyok 18 év alatt, és ez a személy nem a szülőm, akkor én nagyon kínosan érezném magam.
Én köztes megoldást akarok, ahogy a jövendőbeli férjem is.
Az egyetem alatt és után akarunk közös vállalkozást létrehozni (webes munka, a részletek nem fontosak).
Ő 100%-ban itthonról, én meg vagy itthonról, vagy ha nem lesz elég munka, akkor átmenetileg elhelyezkedek egy cégnél, amíg eleget összespórolunk, és beindul az itthoni munka (reményeink szerint 4 év múlva eljutunk idáig).
Utána én otthagyom a munkámat (ha tényleg stabilnak tűnik az itthoni meló), és itthon fogok a kisebb melókban besegíteni férjemnek, napi 4-6 órában kb. (amennyire szüksége lesz), a többi időt a gyerekekkel és a háztartással fogom tölteni (szeretek jókat főzni, plusz házi veteményeskertet és baromfit is akarunk majd).
Tehát a munka nagyobb részét ekkor már a párom fogja végezni, nekem az elsődleges "feladatom" a meghitt családi légkör megteremtése lesz, és erre vágyom mindennél jobban.
Önállónak lenni. Én személy szerint megalázónak tartanám, ha kitartott lennék, és minden egyes alkalommal a páromtól kéne pénzt kunyerálnom. Arról nem is beszélve, hogyha egyszer különválnának az utaink akkor én miből élnék meg?
Meg igazából hosszú távon nagyon unalmas is lehet. Persze az önállóságnak is megvannak a maga hátrányai, amit szerintem nem kell felsorolni, de akkor is.
amennyiben biztos háttér van arra az esetre, hogy támaszkodni lehet a másikra, akkor az önálló a válaszom.
tehát ha bármilyen bajban, de holtbiztos, hogy segít a másik.
viszont az eltartott nagyobb biztonságban érezheti magát. mellette ha okoskodik, hogy függő azért ne legyen, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!