Mi lesz velünk? Lesz még valaha jobb?
Márpedig ha nem beszélsz vele, hogyan akarod (akarjátok) megváltoztatni az életetekben, ami nem jó?
Beszélni kell vele, nem "letámadni". A depresszió, a megváltozott körülmények okozhatnak visszaesést a szexben, de ahhoz, hogy segíteni tudj neki ezek feldolgozásában, tudnod kell mindenről.
Azt a "mellékes" tényt se felejtsük, hogy az antidepresszánsok jelentős része okozhat erekciós zavart, szóval az sem kizárt, hogy ez van a háttérben.
Amúgy mindenképpen beszélni kellene a dologról (nem letámadni), mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Pedig muszáj lesz vele megbeszélni ezt a dolgot, mert magától nem fog megoldódni! Vagy még azt is csinálhatod, hogy veszel valami szexi fehérneműt és bepróbálkozol nála, vagy mikor mész fürödni hívhatod őt is, vagy mondod neki, hogy olyan fáradt, feszült mostanában ráférne egy kis masszázs...,abból is lehet bármi.
Írod, hogy nincs szájra puszi sem, ezt is kezdeményezhetnéd..., sőt mondhatnád, hogy olyan jól csókol, hogy hiányoznak a csókjai! A pasik szeretik, ha dicsérik őket...:)
Szóval vesd be magad.
Felhoztam a témát,nagy ordibálás lett belőle,el lettem küldve a...
Fogalmam sincs hogyan tovább.
Most hagyd egy ideig, had nyugodjon le! Amúgy lehet, hogy tényleg az antidepresszáns gyógyszerek miatt lehet...
Hogy hoztad fel neki a témát? Finoman indítottál...?
Hiába indítok finoman,viaskodás lesz a vége.Ő engem okol én meg őt.
Már nincs is kedvem az egészhez,miért kell engem állandóan lehurrogni?!
Akkor inkább maradok szűz...
ne szedjetek antidepresszánst!!!
felesleges!!!
inkább foglalkozzatok nektek örömet okozó dolgokkal, hobbik,család, bármi, és merjetek szembenézni a problémáitokkal
az antidepresszáns felesleges!
velem is le akarták nyeletni, és tényleg nagyon rosszul néztem ki, de én kihúztam magam a saját hajamnál fogva, egy db bogyó nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!