Mit csináljak a szüleimmel?
Én haladnék a korral, de anyámék nem. Visszahúznak mindenben, nem engedik, h egyéniség legyek, ezen kívül maradiak is.
Ők a stílusomtól ott tartanak, h nem is akarnak látni, én szintígy velük, nekem mindegy, hol, csak ne otthon legyek, és ne kelljen velük beszélnem, csak a minimálisat, anyám akkor is 2 mondat után a magánéletemről és a kapcsolataimról faggat.
Mit lehet ilyen szülőkkel kezdeni? Hogy mondjam el nekik h nagyon, de nagyon unom őket? És h nem akarom, h ennyit foglakozzanak velem?
Tul. képen csak anyám ilyen. Apa mellett tiszta jól el tudnék élni, de anya minden másodpercben figyel!! Szó szerint!! Ha kések 2 percet itthonról kérdőre von, suli után nem mehetek sehova csak tanárhoz, még azt sem akarja megengedni h néhány tincset megvilágosítsak a hajamban!!
Ha meg flegmán vagy nem olyan hangnemben mondom meg h unom, amit csinál, jön apa és ad 2 pofont!
Ki akarom őket törölni az életemből!
És azt hiszik, a barátaimmal is ilyen vagyok, de nem! Ha nekik azt mondom stop, akkor másról beszélgetünk.
Van még néhány évem szüleimmel amig 18 leszek, de addig h bírjam ki????
Mit lehet velük kezdeni? Nem akarok dokikhoz járni, és kérlek, csak értelmes válaszokat adjatok!
Én egyszerű választ adok,ami egyben tanács is:
Első a család!
Szia,
ezeknél nagyobb bajod sose legyen.
Szerintem azért ilyenek a szüleid, mert "féltenek" és nyilván csak jót akarnak neked, ha ezt most nem is fogadod el.
Nálunk még 20 felett is így van,pedig nem élek együtt a szüleimmel :/
Nem tudsz nagyon mit tenni.Próbáld jól végezni a sulit és az otthoni házimunkát és tűrni. Tanulj minél jobban, hogy hamar legyen jó állásod,kereseted és akkor elköltözhetsz később....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!