Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lenézendő vagyok mert nincs...

Lenézendő vagyok mert nincs diplomám?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak most lett meg a diplomája a Budapesti Kommunikációs Főiskolán tanult. Egy kis irigység tölt el, igaz nekem már 2 éve van egy OKJ-s szakmám, de ő diplomás lett...A volt osztálytársaim is sorra mesélik hogy diplomások lettek. Némelyik pedig olyan buta volt a gimiben mint a tök, és mégis feljebb vitték mint én...

23/L

2012. jún. 26. 20:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
46%
Akkor állj neki és végez el egy egyetemet, levelezőn. Semmi akadálya én is 23 évesen kezdtem.
2012. jún. 26. 21:02
 2/29 anonim ***** válasza:
78%
Ma a legtöbb diploma Magyarországon semmit nem jelent, mivel úgy sem fog tudni minden diplomás elhelyezkedni.
2012. jún. 26. 21:03
 3/29 anonim ***** válasza:
67%
Ma csak divat a diploma,de a legtöbb nem ér semmit. Egy jó szakma sokkal többet ér. Különben sem lehet mindenki diplomás.
2012. jún. 26. 21:07
 4/29 A kérdező kommentje:

De nincs rá pénzem. Na jó kedvem sem :D

Anno amikor végeztem a gimiben úgy voltam vele hogy elég nekem a 2 éves szakma tanulása, aztán Hawaii volt, mert azt hittem soha sem lesz meg a szakmám, annyira utáltam tanulni. Az a 14 év amíg iskolába jártam, egy szenvedés volt számomra.

Csak elgondolkodtam hogy ennyivel okosabbak mint én?

5/29 anonim ***** válasza:
78%
Akkor járj egyetemre és szerezz egyet!
 6/29 anonim ***** válasza:
65%
Állj neki. Bár a diploma sem garancia semmire, de diplomával a kezedben nagyobb eséllyel kapsz jobban fizető munkahelyet. (sok állás diplomához kötött, ami nélkül esélyed sincs.)
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincs kedved akkor törődj bele, neki van neked nincs. Aztán majd az idő eldönti melyikőtöké volt a jódöntés.
2012. jún. 26. 21:09
 8/29 anonim válasza:
66%
Nem azokat nézik le, akiknek nincs diplomájuk, hanem azokat, akik lusták, mert lenne lehetőségük dolgozni, de nem teszik. Ha Te diploma nélkül ugyan, de dolgozol, megállsz a saját lábadon, akkor nem számít, hogy van-e vagy nincs. És nevek nélkül, de mindenki tudja, hogy vannak egyetemek, főiskolák kicsiny hazánkban, amiket bármelyik hülye, de kellő buzgósággal megáldott ember elvégezheti.
2012. jún. 26. 21:12
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Néha engem is lenéznek miatta. Nem érdekel. Engem nem zavar, hogy nincs.

Vagy barátkozz meg azzal, hogy bizony lesznek akik lenéznek, vagy vegyél erőltesd meg magad és végezz el egyet.

2012. jún. 26. 21:12
 10/29 anonim ***** válasza:
81%
Manapság a diploma már nem nagy dolog, egy jó szakmával sokszor többre mész.
2012. jún. 26. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!