Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van aki úgy érzi hogy legszíve...

Van aki úgy érzi hogy legszívesebben elmenekülne a romlott nyugati társadalomból?

Figyelt kérdés
Mert én igen,gyűlölöm ezt az erkölcsi fertőt! mi az hogy "nyári kaland" néven hogy finoman fogalmazzak megszexualizáltassák magukat az erkölcstelen ring*ók? és még ezt tatja a társadalom normálisnak. és még sorolhatnám! magamra vennék inkább 20 burkát mintsem ilyen erkölcstelen közösségbe éljek! (tisztelet a kivételnek). az ellenvéleményekre is kíváncsi vagyok!

2012. jún. 25. 21:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem a kérdezőt, már hányingerem van a pesti ringyókból, a suttyóságból, hogy minden ami józan ésszel elítélendő vagy röhejes, az a divat meg a trendi. Reggeli metrózások olyan szinten demotiválók, az igénytelen paraszt emberektől a bicskanyitogató képü hülyegyerekig, hogy nagy autóellenes létemre ilyenkor mégiscsak elgondolkozom rajta. Az emberiség már többszörösen megérett a pusztulásra, legszívesebben elhúznék valami társadalomból kiszakadt faluba, vagy erdőbe, vagy szigetre. És nem, én sem vagyok tökéletes, de ezeket akkor sem bírom.
2012. jún. 27. 00:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Nézd..szerencsére van választásod. A helyedben az elvárásaimnak megfelelőbb életformát választanám, még mielőtt kitör belőlem egy ámokfutó raptus.
2012. jún. 27. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!