Melyik alábbi horvát városba költöznétek legszívesebben, s mivel indokoljátok a döntést?
Figyelt kérdés
Zágráb, Rijeka, esetleg Split?2012. máj. 25. 15:17
1/8 anonim válasza:
Rovinj, mert mediterrán hangulata van, csodás este ott sétálgatni.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, szép város, de a kérdésben szereplők közül melyiket választanád? Konkrét kritériumok alapján kerültek be ezek a városok a kérdésbe (az egyik pl. az, hogy nagyváros legyen, aminek igazán nem is felel meg, csak Zágráb).
2012. máj. 25. 15:35
3/8 anonim válasza:
Azért Rijeka sem kicsi város, ráadásul eléggé egybeépült a partszkasz...
Én Split-et választanám, hasonlít az öböl sétánya a Cote d'Azur-ra, mondjuk Nice-re, csak nincs végig strandsáv és az van a legdélebben. Délen még szebb az Adria élővilága.
Ráadásul rengeteg szép régi épület van.
4/8 A kérdező kommentje:
Na igen, csak budapesti vagyok, és a 180 ezres Rijeka már kicsit szűk lehet nekem, attól tartok. Sokszor voltam már Gödöllőn, Kaposváron és Szegeden is, de még ez utóbbi is kicsinek tűnik nekem. Ennél nagyobb városok tetszenek, amik ahol azért még nyugalmat is találsz. Rijeka kicsit nagyobb Szegednél, egy picit Split is. Talán tetszenének, főleg a szép épületek miatt, mert azt a hangulatot nagyon kedvelem. Köszönöm a válaszod!
2012. máj. 25. 15:58
6/8 anonim válasza:
Rijeka :)
Gyönyörű a tengerről érkezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!