Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van aki úgy érzi hogy legszíve...

Van aki úgy érzi hogy legszívesebben elmenekülne a romlott nyugati társadalomból?

Figyelt kérdés
Mert én igen,gyűlölöm ezt az erkölcsi fertőt! mi az hogy "nyári kaland" néven hogy finoman fogalmazzak megszexualizáltassák magukat az erkölcstelen ring*ók? és még ezt tatja a társadalom normálisnak. és még sorolhatnám! magamra vennék inkább 20 burkát mintsem ilyen erkölcstelen közösségbe éljek! (tisztelet a kivételnek). az ellenvéleményekre is kíváncsi vagyok!

2012. jún. 25. 21:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
képzeld hallottam róla! méghozzá a buta,unintelligens írástudatlanok közt a Debreceni egyetemen!
2012. jún. 25. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem csak a nyugati világ ilyen. Lassabban ugyan, de előbb-utóbb kelet is elkorcsosul. Költözz a Marsra!
2012. jún. 25. 22:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Mit csináltál te azon a környéken? Tán burkát árultál az utcasarkon? (Bár lehet, hogy inkább..hurkát. Amúgy, ha választhatok, inkább az utóbbi - de csak a májas.)
2012. jún. 25. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Mindent összevéve: kissé bizarrnak és nem túl jó ízlésű megnyilatkozásnak tartom, hogy a szexuofóbiádat egy ilyen oldalon éled ki. Vannak erre jobb megoldások, jó szakemberek is - vagy, az ellenkező póluson, hasonlóképp beszűkült szektás közösségek. Hidd el: sokan idegenkednek a purifikátoroktól - és teljes joggal. A nyugati társadalmak nem erkölcs tekintetében valóban igen megengedők. Jó volna olyan embereket nevelni - majd felnőttként látni - akik szabadon, de felelősséggel és maguk ill. a másik ember iránt tisztelettel, derűsen élik meg a nemiséget. Ezt én is szeretném.

A frusztrált hisztériások azonban bosszantanak és nevettetnek. Elolvastad te a saját kérdésedet? Tele van ökölrázó, gyűlölködő, vulgáris indulattal..és te lennél a "nem erkölcs őre"? Nézz a tükörbe, kérlek. Az önjelöltek előbb vagy utóbb meghasonlanak - és rendben is van így.

2012. jún. 25. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

Jav.: nemI erkölcs

(szinte látom, ahogy felrikkantasz, Kérdező: "freudi lapsus!" - hja, a Debreceni Egyetem környékén sok ilyet hallani:-) )

2012. jún. 25. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem derült ki a számomra, hogy szerinted miért romlott dolog az, hogy vele lefekszik egy másik emberrel. Én is ezt csinálom, mégis arra tettem fel az életemet, hogy más embereken segítsek - segélyezés területén dolgozom. Attól vagy jó ember, hogy nem élsz szexuális életet, vagy attól, hogy szeretettel, megértéssel és toleranciával (ez belőled úgy látszik, hiányzik) viszonyulsz másokhoz?
2012. jún. 25. 23:45
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező már megbocsáss de a muzulmánok akik Európába jönnek , nekik kell alkalmazkodni az Európai társadalomhoz.Tehát 1 feleség és nem 8.Ez erre fele így a szokás.

Én tisztelem az iszlám hitű embereket.Ha muszlim országban járok akkor én is betartom a szabályaikat.Vannak iszlám hitű ismerőseim és szokták magyarázni a dolgokat.

Egyébként is ne általánosíts.Én például nem vagyok olyan.

Régen a keresztény vallásban is úgy volt mint a muszlimoknál.

A sok feleség rossz.Az ember egyszerre nem tud 4.-be szerelmes lenni.

2012. jún. 25. 23:53
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Már meg ne haragudj, de te miért foglalkozol más emberek szexuális életével? Ez tipikusan egy olyan dolog, amihez neked aztán semmi közöd. Másokra kiabáló, kiállhatatlan p*csának tűnsz, ugye tudod. Mondom mindezt úgy, hogy én sem szexelek agyba-főbe ismeretlen emberekkel.
2012. jún. 26. 00:06
 19/22 anonim válasza:
58%

Akkor úgy látszik én is egy "kiabáló kiállhatatlan p*csa" vagyok pasi létemre, mert én is így látom és egyet értek a kérdezővel.

Talán kevesebb retek klubbot és valóságshow-t kéne nézni sokaknak és akkor kevesebb lenne az agyhalott ember és a Paris Hiltont majmoló libák.

26/F

2012. jún. 26. 01:00
 20/22 anonim ***** válasza:
58%
21:52-es vagyok. Nem nő vagyok. Mégkevésbé szertelen. Inkább dolgozó, családos, erkölcsös. Csak az ilyen szintű butaság, amit Te tanúsítasz kihozza belőlem az állatot.
2012. jún. 26. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!