Van aki úgy érzi hogy legszívesebben elmenekülne a romlott nyugati társadalomból?
Mindent összevéve: kissé bizarrnak és nem túl jó ízlésű megnyilatkozásnak tartom, hogy a szexuofóbiádat egy ilyen oldalon éled ki. Vannak erre jobb megoldások, jó szakemberek is - vagy, az ellenkező póluson, hasonlóképp beszűkült szektás közösségek. Hidd el: sokan idegenkednek a purifikátoroktól - és teljes joggal. A nyugati társadalmak nem erkölcs tekintetében valóban igen megengedők. Jó volna olyan embereket nevelni - majd felnőttként látni - akik szabadon, de felelősséggel és maguk ill. a másik ember iránt tisztelettel, derűsen élik meg a nemiséget. Ezt én is szeretném.
A frusztrált hisztériások azonban bosszantanak és nevettetnek. Elolvastad te a saját kérdésedet? Tele van ökölrázó, gyűlölködő, vulgáris indulattal..és te lennél a "nem erkölcs őre"? Nézz a tükörbe, kérlek. Az önjelöltek előbb vagy utóbb meghasonlanak - és rendben is van így.
Jav.: nemI erkölcs
(szinte látom, ahogy felrikkantasz, Kérdező: "freudi lapsus!" - hja, a Debreceni Egyetem környékén sok ilyet hallani:-) )
Kérdező már megbocsáss de a muzulmánok akik Európába jönnek , nekik kell alkalmazkodni az Európai társadalomhoz.Tehát 1 feleség és nem 8.Ez erre fele így a szokás.
Én tisztelem az iszlám hitű embereket.Ha muszlim országban járok akkor én is betartom a szabályaikat.Vannak iszlám hitű ismerőseim és szokták magyarázni a dolgokat.
Egyébként is ne általánosíts.Én például nem vagyok olyan.
Régen a keresztény vallásban is úgy volt mint a muszlimoknál.
A sok feleség rossz.Az ember egyszerre nem tud 4.-be szerelmes lenni.
Akkor úgy látszik én is egy "kiabáló kiállhatatlan p*csa" vagyok pasi létemre, mert én is így látom és egyet értek a kérdezővel.
Talán kevesebb retek klubbot és valóságshow-t kéne nézni sokaknak és akkor kevesebb lenne az agyhalott ember és a Paris Hiltont majmoló libák.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!