Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédom megőrült. Tiszta...

Zozo1121 kérdése:

A szomszédom megőrült. Tiszta bolond fenyegetőzik, és örjöng Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy szomszédunk másfél éve nem dolgozik a hetven éves szülei fizetik a házát.

Megőrült szerintem vagy begolyózott mert hangosan hallgatja a zenét és ordít össze vissza mindent.

Sokszor jött át hozzánk régebben de végül is akkor is csak it a a piánkat meg ette a kajánkat viszonozni már nem volt pofája.

Meg a nagyobbik lánya tőlem fagatózik facebook on és gondolom elmomngya az anyjának.

Ma reggel csak úgy ráförmedt anyámra h mekkora köcsög h mindeninek azt mondja a faluban hogy ő hülye meg bolond, meg hogy jönnek a behalytók mert anyám árverezte el a házát,és megátkozta ayámat még köpött is.

Aztán most itt fenyegetőznek az egész család tiszta bolond nem is csináltunk semmit. És azt mondják lemérgezik a kutyánkat. Sztem rendérség lessz a vége de ezt nem bírim miért kellet ezt csinálni nem is csináltunk semmit az ég világon.

Ekkora elmebetegeket még nem láttam de pont most ballagtam el és erre indul a nyáriszünet.

azárt irtam ezt ki hogy megkérdezzem hogy most mit csináljak egyre roszabb a helyzet és nem mi kezdtük.

Most mi legyen?

2012. jún. 20. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy videót,és vedd fel az egész falusi életet.

Simán be fogsz futni vele, mert jobb mint a született feleségek..

2012. jún. 20. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem félre érted csak a szomszéd parádézik meg a két lánya a nagy semmiért.

Nem csináltunk semmit és itt sztanak meg fenyegetőznek.

2012. jún. 20. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi szard le!

Azért csinálja, mert vevők vagytok rá, van másik szomszédja is.

Ha leszarjátok, majd azt találja meg, vagy a harmadikat.

Ha célzottan elkezd ugatni, jó hangosan kiáltsd el, hogy szzzzaaaarok rááád szomszééd!

Ha meg odajön üsd le, aztán kész!

2012. jún. 20. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy közöld vele, hogy a másik szomszédodnak mondtad :D
2012. jún. 20. 21:50
 5/7 Theorba ***** válasza:

Nézd! Ezek a dolgok mint a sorscsapások jönnek. Nagyon sajnállak titeket.

Sajnos tenni nem sokat lehet, illetve csak ti tudjátok kitalálni a megoldást, mert annyire helyzetre illetve személyreszabott a dolog.

Még jobban féltelek attól, hogy a rendőrségben reménykedjetek.

Az ilyen dolgokban rendszerint nem tesznek semmit.

2012. jún. 20. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:

21.49 : Hát kb lassan e lesz :S

21.51 : Hát igen remélem lenyugszanak de csak azt nem értem hogy miért kezdtek el itt ordítani velünk mikor semmit nem csináltunk. És azzal fenyeget hogy megöli a kutyáinkat? Ha megteszi most már én fogom a föld bedöngölni. De persze hogy most a méreg beszél. így ha rendőrt is hívnak nem csináltunk semmit és mivel vádolnak?

semmivel és érted még a saját anyjának nem veszi fel a telefont aki fizeti a sz@ros házát. :S elszomorít hogy mekkora b@lfäsz tud lenni egy ember.

2012. jún. 20. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
21.58 a második elírtam bocsi
2012. jún. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!