A szomszédom megőrült. Tiszta bolond fenyegetőzik, és örjöng Mit tegyek?
Van egy szomszédunk másfél éve nem dolgozik a hetven éves szülei fizetik a házát.
Megőrült szerintem vagy begolyózott mert hangosan hallgatja a zenét és ordít össze vissza mindent.
Sokszor jött át hozzánk régebben de végül is akkor is csak it a a piánkat meg ette a kajánkat viszonozni már nem volt pofája.
Meg a nagyobbik lánya tőlem fagatózik facebook on és gondolom elmomngya az anyjának.
Ma reggel csak úgy ráförmedt anyámra h mekkora köcsög h mindeninek azt mondja a faluban hogy ő hülye meg bolond, meg hogy jönnek a behalytók mert anyám árverezte el a házát,és megátkozta ayámat még köpött is.
Aztán most itt fenyegetőznek az egész család tiszta bolond nem is csináltunk semmit. És azt mondják lemérgezik a kutyánkat. Sztem rendérség lessz a vége de ezt nem bírim miért kellet ezt csinálni nem is csináltunk semmit az ég világon.
Ekkora elmebetegeket még nem láttam de pont most ballagtam el és erre indul a nyáriszünet.
azárt irtam ezt ki hogy megkérdezzem hogy most mit csináljak egyre roszabb a helyzet és nem mi kezdtük.
Most mi legyen?
Szerezz be egy videót,és vedd fel az egész falusi életet.
Simán be fogsz futni vele, mert jobb mint a született feleségek..
Nem félre érted csak a szomszéd parádézik meg a két lánya a nagy semmiért.
Nem csináltunk semmit és itt sztanak meg fenyegetőznek.
Semmi szard le!
Azért csinálja, mert vevők vagytok rá, van másik szomszédja is.
Ha leszarjátok, majd azt találja meg, vagy a harmadikat.
Ha célzottan elkezd ugatni, jó hangosan kiáltsd el, hogy szzzzaaaarok rááád szomszééd!
Ha meg odajön üsd le, aztán kész!
Nézd! Ezek a dolgok mint a sorscsapások jönnek. Nagyon sajnállak titeket.
Sajnos tenni nem sokat lehet, illetve csak ti tudjátok kitalálni a megoldást, mert annyire helyzetre illetve személyreszabott a dolog.
Még jobban féltelek attól, hogy a rendőrségben reménykedjetek.
Az ilyen dolgokban rendszerint nem tesznek semmit.
21.49 : Hát kb lassan e lesz :S
21.51 : Hát igen remélem lenyugszanak de csak azt nem értem hogy miért kezdtek el itt ordítani velünk mikor semmit nem csináltunk. És azzal fenyeget hogy megöli a kutyáinkat? Ha megteszi most már én fogom a föld bedöngölni. De persze hogy most a méreg beszél. így ha rendőrt is hívnak nem csináltunk semmit és mivel vádolnak?
semmivel és érted még a saját anyjának nem veszi fel a telefont aki fizeti a sz@ros házát. :S elszomorít hogy mekkora b@lfäsz tud lenni egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!