Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tiporják, nézik le a...

Miért tiporják, nézik le a kevésbé szép nőket?

Figyelt kérdés

Magamból kiindulva, ugyebár nem vagyok egy túl nagy szépség, de valahogy úgy érzem, hogy ezért sokan lenéznek. Volt már olyan is, hogy idegen emberek, pár fiú vonult az utcán, én mentem valahova, és az egyik beszólt, hogy de csúnya vagy:( azután persze amikor már nem láthatta senki, sírtam sokat...

Volt már olyan is, hogy bent voltam valahol és kiszolgáló csajok, vagy máskor éppen fiúk, összesúgtak, rámnéztek és elkezdtek nevetni:( Nem is gondolják, mekkora szomorúságot okoztak nekem. Igazából semmi különös nincs a külsőmön, egyszerű kinézetű vagyok, nem viszek túlzásba semmit...talán furcsának látnak, nem tudom, de teljesen el vagyok keseredve. Mindig megnézem, nincsen elkenődve a smink, vagy ilyenek, ezért nem értem. Csak azért nevethetnek, mert iszonyat csúnya vagyok, még ha én nem is látom magam annyira durván csúnyának. Barátoktól is kérdeztem már, de ők nem látnak csúnyának, sőt valaki szerint szép is vagyok. Persze ők szeretetből mondhatják.

Próbálok nem foglalkozni ezekkel, de mégis bánt a dolog.

A másik tapasztalatom pedig az, hogy ha valaki nem elég szép, akkor akár szerelemben, akár beilleszkedésben kisebb a siker lehetősége. Vagy ha mondjuk a kiszolgálásról, vagy egy közös programról van szó, aki nem szép, azzal nem is szívesen van valaki, vagy nem kedves vele.

Nem is tudom, hogy lesz-e férfi, aki szeretni fog igazán így is, hogy mások esetleg nem lenéznek, vagy beszólnak, nem lesz-e kényelmetlen neki.

Képet semmiféleképpen nem szeretnék küldeni, mert a kérdésem inkább nem rólam szól, hanem úgy a kevésbé szép nőkről:)

Na kicsit túl sokat írtam, de muszáj volt:) A lényeg, hogy más is van így? Ti kiszoktatok nevetni valakit, ha nem szép, vagy kicsit fura a külseje? Ha igen belegondoltok, mit érezhet? Vagy aki szép, azt is kibeszélik?

Köszi:)

(18/l)

2012. jún. 17. 17:55
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon jó az a barátnő, ha így melléd állt:)
2012. jún. 17. 21:22
 32/35 anonim ***** válasza:

Én írtam a sztorikat, köszönöm az együttérzést, remélem, kicsit megnyugtat téged is, hogy nem vagy egyedül az ilyesmikkel. :)

De mindkettőnknek jobb lesz, tudom!!! Dolgozunk rajta, és elérjük! :)

(U.I.: Igen, nagyon jó barátnő, mindig mellém állt ezeknél a kínos alkalmaknál. Ettől függetlenül egy idő után - pont a leírtak miatt - már nem annyira éreztem jól magam, ha együtt mentünk valahova. :(( De persze ugyanúgy én is elfogadtam a dolgokat, és a barátságunk szerencsére azóta is töretlen. :))

2012. jún. 17. 21:35
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

A) S*ggfejek mindenütt vannak (egynémely foglalkozás, amely nem igényel szinte semmilyen szellemi terheltséget...hát annak a képviselőitől ne várj sokat)

B) Nem vagy csúnya. A szép, jó nő nem azt jelenti, hogy k*rvának öltözöl, és cirkuszi lóként jársz-kelsz az utcán, és bármit megteszel egy Martiniért egy szórakozóhelyen

C) Növeld az önbizalmad!

2012. jún. 17. 21:49
 34/35 anonim ***** válasza:
84%

Ne aggódj,a szép nőket is bántja mindenki,csak máshogy.Mindig azzal kötekednek,akivel lehet.Engem pl az idősebb bácsik szívatnak,nagyon szemetek tudnak lenni.Próbálnak megalázni,de annyira nem megy nekik,mert akik előtt le akarnak járatni,azoknak leesik,hogy egy idióta és nincs igaza.A másik:az emberek szótárában ez van:szép nő=r.ibanc.Akkor is,ha nem öltözködik feltűnően.

Amúgy lehet,hogy csak egy kicsi változtatás kéne rajtad,általánosban én is elég csúnyácska voltam.Nekem annyi változás történt,hogy kiszedtem a szemöldököm,kicsit lefogytam,máshogy kezdtem öltözködni és máris nem csúnyáztak le az utcán.De ne aggódj,kapok más belém rúgást,ha épp magam alatt vagyok.Nem a külsőtől függ,hanem önbizalomhiánytól,hogy beléd kötne e.

2012. jún. 17. 22:12
 35/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és az ötleteket:) nagyon aranyosak vagytok:) mindenkinek zöld kezecske:)
2012. jún. 17. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!