Most jól megszívattam magam, mi? Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó?
Megígértem az unokatesómnak hogy kinyomtatok neki valamit, azt mondta hogy sürgős a suliba. Azt hittem hogy egy adatlap, el is vállaltam mivel egy oldalról volt szó és azt még kibírnánk patronnal. Erre átküldött egy képet amit A4-es méretben ki kell nyomtatnom neki :S Anyámék kitekernék a nyakamat ha az amúgy is kevés festékünket erre használnám fel.
Arra gondoltam hogy beviszem az áruházba kinyomtatni de hát milyen már hogy én fizetek :S Vagy ez a tanulópénzem? Nincs pofám visszamondani ha már megígértem és le is lépett már MSN-ről.
max 300 ft lesz kinyomtatni szinesbe, nem fogsz belahalni
én amúgy ugyanezt eljátszottam egyszer, barátnőm mondta hogy ki tudnám e nyomtatni az ő leadandóját is, mondtam persze (az enyém 8 odlal lett, gondoltam nem halok bele) erre átküldött 40 oldalt tele szines képpel...
Milyen suliba sürgős? -mindenhol vége a sulinak már csak a szóbeli érettségik vannak!
De egyébként ha már megígérted illik megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!