Ti ismertek igazán szép, divatos kisgyerekes szülőket?
Nem provokálni akarok, mielőtt még bárki ezt gondolná, csak tényleg érdekel. Mikor pl. egy plázában látok egy csinos nőt, magassarkúban, nőies ruhákban, trendin felöltözve és tolja a babakocsit, mindig olyan jó érzés fog el. Vagy múltkor pl. bejött az üzletembe egy magas, fiatal, jóképű apuka atlétában, farmerban, tornacipőben és vele volt a kisbabája is. Ez szintén mosolyt csalt az arcomra, mert a srác olyan volt, mintha egy divatlapból lépett volna ki.
Nem tudom, miért, de mikor látok kisgyerekkel olyan fiatal szülőket, akiken alig látszik, hogy tényleg szülők és nagyon igényesek, divatosak, akkor mindig olyan jó rájuk nézni. Ti mit gondoltok erről?
Én ilyen vagyok. :D
Attól, hogy anya lettem, még ember vagyok, emberi igényekkel. Nem vagyok képes mackóban és zsíros hajjal élni.
Szerintem egy gyereknek is jobb, ha csinos, vidám anyja van, és nem kell szégyenkeznie, hogy unott és igénytelen. :)
És mielőtt belém köt valaki, a kisfiam a legfontosabb az életemben és nem hanyagolom el e miatt. :)
Azért mert gyerekeim születtek még nem kell úgy kinézni mint egy hajléktalan.
Én se az öltözködésemen, de a fodrász/kozmetikus gyakoriságán nem változtattam, pedig nekünk 3 gyerekünk van.
én is ilyen vagyok!
én annak csak örülök ha sok az ilyen ember,mert sokan gyerekkel,már nem adnak külsejükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!