Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismertek igazán szép,...

Ti ismertek igazán szép, divatos kisgyerekes szülőket?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok, mielőtt még bárki ezt gondolná, csak tényleg érdekel. Mikor pl. egy plázában látok egy csinos nőt, magassarkúban, nőies ruhákban, trendin felöltözve és tolja a babakocsit, mindig olyan jó érzés fog el. Vagy múltkor pl. bejött az üzletembe egy magas, fiatal, jóképű apuka atlétában, farmerban, tornacipőben és vele volt a kisbabája is. Ez szintén mosolyt csalt az arcomra, mert a srác olyan volt, mintha egy divatlapból lépett volna ki.

Nem tudom, miért, de mikor látok kisgyerekkel olyan fiatal szülőket, akiken alig látszik, hogy tényleg szülők és nagyon igényesek, divatosak, akkor mindig olyan jó rájuk nézni. Ti mit gondoltok erről?

2012. máj. 27. 11:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Én ilyen vagyok. :D

Attól, hogy anya lettem, még ember vagyok, emberi igényekkel. Nem vagyok képes mackóban és zsíros hajjal élni.

Szerintem egy gyereknek is jobb, ha csinos, vidám anyja van, és nem kell szégyenkeznie, hogy unott és igénytelen. :)

És mielőtt belém köt valaki, a kisfiam a legfontosabb az életemben és nem hanyagolom el e miatt. :)

2012. máj. 27. 11:29
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
A családban is van ilyen. Én nem gondolok róluk semmit, de a véleményem meg van.
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert gyerekeim születtek még nem kell úgy kinézni mint egy hajléktalan.

Én se az öltözködésemen, de a fodrász/kozmetikus gyakoriságán nem változtattam, pedig nekünk 3 gyerekünk van.

4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én így öltözködöm, mert már a szülés előtt is ilyen volt a stílusom. De ha valaki a gyerekek előtt sem követte annyira a divatot, akkor a szülés után sem kell, attól még nem kell leírni.
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Én is örülök, ha látok ilyen szülőket, mert sok kisgyerekes szülő hajlamos elhagyni magát (nem megsérteni akarok senkit). Meg mikor olyan kismamát látok, aki csinos, trendi, jó az alakja, azt is olyan csodálattal nézem, mert tisztelem, amiért igényes és ad magára. A fiatal huszonéves szülők meg főleg nagyon divatosak tudnak lenni.
2012. máj. 27. 11:30
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

én is ilyen vagyok!

én annak csak örülök ha sok az ilyen ember,mert sokan gyerekkel,már nem adnak külsejükre.

2012. máj. 27. 11:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez elsősorban attól is függ, hogy hogyan öltözött előtte az illető. Én mindig adtam magamra (igaz, a magassarkúkat nem szeretem, fáj benne a lábam, így minek kínozzam magam vele), és ha megszületik a babám, nem fogom miatta elhanyagolni a külsőm. Nem kell attól mackóban járni, mert az embernek gyereke van! Pl. egy topánka, egy szűk farmerrel, és egy csinos blúzzal vagy felsővel határozottan igényes, mégis praktikus és kényelmes.
2012. máj. 27. 11:39
 8/18 A kérdező kommentje:
Másik eset, hogy pár hete mentem egy fotózásra, a fotós srác olyan 27-28 körüli, trendi, izmos pasi volt, majd leestem a székről, mikor mondta, hogy most született a kislánya. És mindig az van a fejemben, hogy egy gyerek, akinek ilyen fiatal és igényes szülei vannak, milyen büszke lehet:) Ha rájuk néz az ember, nem azt gondolja, hogy szegények, milyen fáradtnak tűnnek, mennyi mindenről lemondhattak, hanem olyan: nahát, mintha csak testvérek lennének. És ez tök jó dolog szerintem.
2012. máj. 27. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm ilyen, és én csak csodálom, meg csodálom, hogy hogy van mindenre energiája.Egy bő tizessel idősebb nála, de ha legjobb napom van se érem utol, olyan összeszedett, rendezett a megjelenése.Neki már viszonylag nagyobbacska gyereke van, 9 éves, de mindenki megfordul utána.Pedig az arca mondjuk nem 10es, de mindennap fut, kondizik(ezért hajnalban kel)majd a gyereknek reggeli, felöltözik, munka, rohangálás, este gyerekért edzésre vinni, onnanm elhozni, 10kor vég vasal,beszélgetnek a férjével, aztán még olvas....Úristen, egy energiabomba.És az alakja a sok edzéstől, bomba.A haját még sosem láttam zsírosan, az öltözéke nagyon csinos, de nem a legújabb divatot követi, mert ő egy picit sportos, mégis ultra nőies, van saját stílusa.Fodrászhoz pedig csak kb. két havonta jár, egy "dilije" van, hogy a körmeit két hetente tölteti.Le van szolizva, és az egész csajról árad, hogy mennyire jó nő.Pedig a 40hez közelebb van, én viszont őt nem tudom fiatalabbként megközelíteni, annyira jól csinálja.De nem, baj nagy példaképem, és igyekszem adni rá, hogy egy ilyen csajhoz közelítsek, ne más legyen a példa.Hajrá szép, magatokra adó gyerekes anyukák!!!!!!!
2012. máj. 27. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyeneket,és nagyon remélem, hogy én is olyan leszek!Én úgy vagyok, hogy smink nélkül iszonyatosan rondának látom magamat, viszont kisminkelve nagyon átváltozik az egész arcom.Tehát a sminkelést és a hajfestést biztosan nem fogom abbahagyni egy gyerek után sem. Mondjuk bennem ez teljesen magamtól alakult ki, mert anyámmal rengetegszer szégyenkeztem az utcán.Sajnos nagyon igénytelen volt sokszor és öltözködni sem tudott,idősen szült és nincs is képben a mai világgal.De a külsőség még hagyján,sajnos belül sincs képben....jó kapcsolat sincs köztünk...
2012. máj. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!