Ti ismertek igazán szép, divatos kisgyerekes szülőket?
Nem provokálni akarok, mielőtt még bárki ezt gondolná, csak tényleg érdekel. Mikor pl. egy plázában látok egy csinos nőt, magassarkúban, nőies ruhákban, trendin felöltözve és tolja a babakocsit, mindig olyan jó érzés fog el. Vagy múltkor pl. bejött az üzletembe egy magas, fiatal, jóképű apuka atlétában, farmerban, tornacipőben és vele volt a kisbabája is. Ez szintén mosolyt csalt az arcomra, mert a srác olyan volt, mintha egy divatlapból lépett volna ki.
Nem tudom, miért, de mikor látok kisgyerekkel olyan fiatal szülőket, akiken alig látszik, hogy tényleg szülők és nagyon igényesek, divatosak, akkor mindig olyan jó rájuk nézni. Ti mit gondoltok erről?
Szerintem tényleg attól függ, hogy kinek milyen volt előtte a stílusa.
Unokatesómnál úgy nézett ki a terhesség, hogy hátulról nem látszott, hogy terhes, csak oldalról :)
Szülés után tíz nappal már az se látszott, hogy terhes volt, csak ruha nélkül, nagyon gyorsan visszament a hasa. Ő egy hetet adott magának otthon, addig letojta hogy néz ki, aztán apukának a kezébe nyomta a gyereket, elment másfél órára - két szoptatás között - kozmetikushoz, fodrászhoz, felöltözött és mintha nem is szült volna.
A másik unokatesóm szülés előtt is sportosan öltözködött, nem nőcis típus - ő maradt is ilyen sportos. Viszont neki iszonyat energiája van, néhány hónapja szült, eü okokból kiír császárral, előtte két nappal még virágföldet pakolt és függönyt mosott, pedig bazinagy hasa volt.
Hozzáteszem, neki annyira sajátja ez a sportosabb, lezserebb stílus, hogy ő meg sminkelve, magassarkúban nézne ki furcsán.
Én csak reménykedek benne, hogy nem esik szét az alakom a majdani terhességtől.
Volt egy műtétem, ami után egy hónapig nem tudtam használni a karjaimat és nagyon mozogni se tudtam (ha lábra állítottak, akkor sétálni tudtam, ennyi) - plusz 3 kg és eltűnt rólam az izom. Mivel a karomat nem tudtam mozgatni, illetve csak nagyon korlátozottan - hajamat is más mosta meg, mert én nem tudtam - hát egy hónapig elég hajléktalan kinéztem volt, mert bizonyos ruhákat fizikailag képtelen voltam felvenni, a sminkelés meg fizikai fájdalmat okozott a kar emelése miatt, úgyhogy az is kimaradt egy darabig - a férjemre nem mertem rábízni, szerintem cirkuszi bohócsminket csinált volna :)
De belegondolva, ha akkor látott valaki, elég igénytelennek tűnhettem, mert a műtéti hegek nem látszódtak, csak az, hogy csigalassan mozgok és három számmal nagyobb ruha van rajtam (férjemé), a szemöldököm meg burjánzik szanaszét :)
Én nem nézek úgy ki, mint a divat lapok lányai, de nem öltözöm se úgy, mint egy hajléktalan, se úgy, mint egy bohóc.
Nekem furcsa élmény volt, mikor rózsaszínű kis mini ruhában, egy szőke hajú pláza cicust láttam, baba kocsit tolni a tűhegyes kis tipegőin. Nem csalt mosolyt az arcomra, és ettől független lehet jó anyuka, nem tagadom, de borzalmasan furcsa látvány volt.
Én is úgy vagyok mint te, ilyenkor örülök mert reményt ad nekem.
Mert alig van ilyen.
És a nők állandóan a gyerekkel jönnek, h már szeretnének, de persze h fél az ember, ha utána kövérek, igénytelenek lesznek, nem lesz kedvük a szexhez, folyton fáradtak és nem mozdulnak ki otthonról. Gyakorlatilag az addigi életből fejes ugrás a halál unalmas öreges családi életbe. :/
Azért nem mindenki van olyan helyzetben hogy gondtalan, vidám anyuka lehessen, nem is beszélve az anyagiakról.
De tény, hogy én is egyszer ilyen anyuka szeretnék lenni.
21/L
Ritkan hordtam a terhesseg elott dekoltalt felsot, farmer, nagyon rovid nadrag, polo,atleta es tornacipo volt amit mindig hordtam.Annyi valtozott, hogy a nagyon mini nadragokat nem hordom mar.
A hajam mindig rendben, szolid smink nelkul nem lepek ki es nagyon figyelek az alakomra, de ez nem vesz el idot a gyerektol.
Tolem meg szoktak kerdezni, hogy az ocsem e a kisfiam.Akar lehetne is, csak 22 vagyok a fiam pedig 1,5.A ferjem is jol oltozkodik.
Egyebkent szerintem tobb a csini anyuka mint akik elhagytak magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!