Miért tiporják, nézik le a kevésbé szép nőket?
Magamból kiindulva, ugyebár nem vagyok egy túl nagy szépség, de valahogy úgy érzem, hogy ezért sokan lenéznek. Volt már olyan is, hogy idegen emberek, pár fiú vonult az utcán, én mentem valahova, és az egyik beszólt, hogy de csúnya vagy:( azután persze amikor már nem láthatta senki, sírtam sokat...
Volt már olyan is, hogy bent voltam valahol és kiszolgáló csajok, vagy máskor éppen fiúk, összesúgtak, rámnéztek és elkezdtek nevetni:( Nem is gondolják, mekkora szomorúságot okoztak nekem. Igazából semmi különös nincs a külsőmön, egyszerű kinézetű vagyok, nem viszek túlzásba semmit...talán furcsának látnak, nem tudom, de teljesen el vagyok keseredve. Mindig megnézem, nincsen elkenődve a smink, vagy ilyenek, ezért nem értem. Csak azért nevethetnek, mert iszonyat csúnya vagyok, még ha én nem is látom magam annyira durván csúnyának. Barátoktól is kérdeztem már, de ők nem látnak csúnyának, sőt valaki szerint szép is vagyok. Persze ők szeretetből mondhatják.
Próbálok nem foglalkozni ezekkel, de mégis bánt a dolog.
A másik tapasztalatom pedig az, hogy ha valaki nem elég szép, akkor akár szerelemben, akár beilleszkedésben kisebb a siker lehetősége. Vagy ha mondjuk a kiszolgálásról, vagy egy közös programról van szó, aki nem szép, azzal nem is szívesen van valaki, vagy nem kedves vele.
Nem is tudom, hogy lesz-e férfi, aki szeretni fog igazán így is, hogy mások esetleg nem lenéznek, vagy beszólnak, nem lesz-e kényelmetlen neki.
Képet semmiféleképpen nem szeretnék küldeni, mert a kérdésem inkább nem rólam szól, hanem úgy a kevésbé szép nőkről:)
Na kicsit túl sokat írtam, de muszáj volt:) A lényeg, hogy más is van így? Ti kiszoktatok nevetni valakit, ha nem szép, vagy kicsit fura a külseje? Ha igen belegondoltok, mit érezhet? Vagy aki szép, azt is kibeszélik?
Köszi:)
(18/l)
Én fiúban nem vagyok szép, de nyomulnak a lányok...:DDD
sztm. a szépség belülről is fakad:
ld.
de ha választani kéne, akkor is inkább ezt a másodikat, az apró bőrhibái, és kissé csapzott haja ellenére is..., egyszerűen az szégyenlős mosoly....hejj istenem...:(
#11 vagyok, azt kifelejtettem, hogy nekem az adott kezdőlökést, hogy kerestem valamit magamon, ami előnyös.
Dús és göndör hajam van, de általában összefogva hordtam, a természtes színe sebarna (fakóbarna). Befestettem vörösre, kiengedtem. Az arcom nem nagy szám, viszont a hajam teljesen elvonja a figyelmet róla, mert feltűnő színe van (és megy az amúgy hátrányt jelentő sápadtfehér bőrömhöz), sörényként lobog.
Második lépésként elkezdtem edzeni, ami szépen lefaragta a kamaszhájat. Aztán megtanultam sminkelni (mélyen ülő, apró disznószemeim vannak), meglepően nagynak tűnik a szemem megfelelő sminkkel.
annak van igaza, aki azt írja, hogy látják rajtad, hogy beszólhatnak neked, hát be is szólnak. Én kimondottan randa vagyok, de még nem szóltak be emiatt.
Smink meg plasztika, hát jó vicc, de mindig nem lehet az ember 100 %-osan topon kinézetben. Mondjuk smink 30 fokban inkább nevetséges, plasztikára meg nincs kidobnivaló fél millám ha megfeszülök sem.
7-es vagyok.
Erről beszéltem, amit a 14-es írt!
Mindenkiben van valami, ami szép, szebb mint a többiben, hangsúlyozd azt, és akkor az előnytelen láthatatlanná válik.
"A szépség belülröl fakad"
Erre linkel két szupermodellt:P
Kérdező: nem azért nevetnek mert szép vagy csúnya vagy, nenek nincs jelentősége, azért nevetnek mert veled megtehetik, érzik rajtad a bizonytalanságot, ennek adod nyilvánvaló jeleit, ezért más az emberek hozzáállása mint az elvárható lenne.
Magabiztosság kérdése az egész. Kicsit több önbizalom, és akkor megérzik, hogy neked nem szólhatnak be, vagy ha mégis, akkor úgysem veszed fel.
Az pedig hogy miért szólogatnak be: azok szólogatnak be, akik valamiért nem elégedettek magukkal, és ezt nem tudják elfogadni, helyette másokat bántanak. Kívülről persze csak az látszik, hogy nagy tahók. mert azok, valljuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!