Külföldön élek, mert kijöttem a párom után, de közben szétmentünk. Így most itt vagyok tök egyedül. Fél éve vagyok itt, van egy munkám, jól beszélem a nyelvet, és lassan vannak ismerőseim is. De nem tudom h maradjak-e vagy hazamenjek? Itt valószínűleg felvennének egyetemre és munkát is találnék. De nagyon hiányzik Budapest, ott vagyok igazán otthon, hiányoznak a szüleim, az igazi barátnőim itt nem találtam még nagyon igaz barátokat. Tudom h sokak szerint butaság lenne hazamenni, és végzettségem sincs szóval tanulnom kéne még, amivel ugye meg a jelentkezést lekéstem, de mégis nem szeretnék örökre távol lenni az otthonomtól, és itteni férjet stb..
Kétségbe estem, mert eddig volt egy biztos pontom, a párom de már ő sincs. Ti mit tennétek?
Jaa, értem. Hát az se egy nagy összeg, persze csak ha nem az orvosira mész. Az is lehet, hogy eleve csak nemingyenesre vesznek fel. Arra meg tudsz kint gyűjtögetni.
Nem vagyok a "gyere haza" kampány fizetett ügynöke, csak ezt csinálnám a helyedben :)
2012. jún. 15. 18:27
22/27 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképpen maradnék.Legalábbis adnék időt magamnak (mondjuk 3 hónap).Ennek az országnak nincs jövője.Aki teheti elmegy innen.Az én férjem is már külföldön dolgozik ,oda tervezzük a további életünket,pár hónapon belül követni fogjuk őt.
2012. jún. 15. 18:42
23/27 A kérdező kommentje:
nagyon jó érettségit írtam, több nyelvvizsgám is van, tuti felvennének. De amíg otthon éltem és a továbbtanuláson gondolkoztam mindig abba a problémába ütköztem, h minden szak tömegszaknak van kikiáltva, kivéve a mérnöki dolgok, engem meg az nem érdekel. Most itt maradok még és beadom az itteni egyetemre, ha felvesznek akkor csak nyárra megyek haza
2012. jún. 15. 18:49
24/27 anonim válasza:
Egy dolog hogy mi van tömegnek kikiáltva, meg hogy miben lehet kiemelkedőnek lenni. Hiába végzi el évi 800 (mondtam egy számot) p*csa az újszászi tudományegyetemen a marketing szakot, nem valószínű hogy sok igazi marketinges kerül ki közülük. Aki meg tényleg jó benne, annak állása is lesz.
2012. jún. 15. 19:00
25/27 anonim válasza:
Fiatal vagy még és most egy kicsit egyedül is érzed magad, bele kell kezdeni a nagybetűs életbe, egyedül. És mindennek a tetejébe még a családod is messze van tőled. Teljesen érthető, hogy így érzel ahogy. Nem tudom pontosan merre vagy most, de mindenképpen maradj ott, tanulj, dolgozz, alapozd meg a jövődet. Azt mondod nem is annyira rossz, akkor erre koncentrálj és még jobb lesz. Lehet 4 év múlva már haza sem akarsz jönni, ott lesznek barátok, szerelem, munka. Hazalátogatni és téged meglátogatni is lehet... :)
2012. jún. 15. 22:49
26/27 anonim válasza:
Szerintem te társfüggő vagy. Gyere haza és gondolkozz el ezen.
2012. jún. 16. 13:27
27/27 A kérdező kommentje:
nem gondolom magam társfüggőnek, szerintem egészséges h az embernek szüksége van barátokra és az is h egy szakítás után hirtelen nagy űr keletkezik benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!