Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legelső emléketek amire...

Mi a legelső emléketek amire emlékeztek? Mennyi idősek voltatok akkor?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 11:39
1 2 3
 11/22 Baranka válasza:
100%
Öt éves voltam. Oviban voltam valamilyen játékról leestem. És eltört a jobb könyököm. Ebéd után hazavittek az óvó nénik és utána mentünk be a kórházba. Rá 9 hónapra újra eltörtem azt a könyököm, de akkor otthon estem le a padról.
2012. jún. 14. 12:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Két éves voltam, amikor súlyos asztmával szanatóriumba kerültem. Anyáék csak napi egyszer jöhettek látogatni, egy-két órára.

Annyira rövid hajam volt, hogy az ápolók azt hitték fiú vagyok, le kellett tolnom a bugyimat, hogy bebizonyítsam, hogy lány vagyok :D

Szerintem ez az első emlékem. A szanatóriumból sok minden megmaradt, nagyon nyomasztott, hogy anyáék nem lehettek bent velem, emlékszem az érzésre, féltem.

24N

2012. jún. 14. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 éves lehettem. Nagyapáméknál négykézláb kerestem a cumimat. Aztán mikor megtaláltam úgy döntöttem, hogy nem is kell.
2012. jún. 14. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsiben ahogy elvittek anyától én meg visítok mint a sakál.
2012. jún. 14. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer az unokatesókkal túl hevesen ugráltunk nagymama ágyán, leestem, a komód széle végighasította a jobb alkaromat. Nem volt mély a seb, de nagyon látványos, hetekig én voltam a legmenőbb csaj az oviban, emlékszem, ahogy átjöttek más csoportból (nagycsoportos fiúk is) megnézni, mert akkora sebesülést még nem láttak:-)
2012. jún. 14. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 emlékem van.A szüleim felvittek a mamámékhoz és kaptam egy óriás papír trombitát,amivel beletrombitáltam a nagypapám fülébe.:D

Nem tudom hány éves voltam,kicsi.Szétdobáltam a pelenkákat a lakásban.Anyám bejött és lebaßott,hogy már nagy cula vagyok és nem akar 50 éves koromig pelenkázni.

Az utolsó emlékem rossz,bent voltam a szobámban a rácsos ágyban,a szüleim veszekedtek.Anyám ordítva,bömbölve csapkodta az asztalt,én elkezdtem sírni,fater bejött és azt mondta,hogy nem kell félnem,anya csak hülyéskedik és már könnyezik a nevetéstől.

2012. jún. 14. 12:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
olyan 1,5-2 éves lehettem... a babaágyban fekszem cumisüveggel és nézelődöm... :D
2012. jún. 14. 13:16
 18/22 anonim válasza:
100%

Olyan 2,5 éves lehettem. Minicsoportos, és arra emlékszem, hogy a tornazsákkal úgy orron vágtam az egyik fiú csoprttársamat, hogy eleredt az orra vére. :)

29/N

2012. jún. 14. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
én egy fényre emlékszem, valószínűleg a műtőben lehettem (operálták a tüdömet), kb 1,5 éves lehettem.
2012. jún. 14. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ortopédiára vittek kis koromban és az épületre emlékszem ami kék és fehér színű volt. 15 évvel később szintén oda mentem anyámmal, akkor megemlítettem, hogy én már voltam itt mert emlékszem az épületre. Szerinte ez lehetetlen mert csak 3 hónapos voltam. Csak azt tudnám, honnan volt akkor ismerős az épület? :)))))
2012. jún. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!