Hol, és hogyan ismerkedtedtek meg a párotokkal/házastársatokkal? Volt valami kínos vagy kellemes eset az első találkozótokon, amire szívesen emlékeztek?
Az egyetemi gólyabálban találkoztunk, ahová egyikünk sem akart elmenni. Engem is a barátaim rángattak el, meg őt is az ő barátai, az én barátaim és az ő barátai pedig barátok voltak, szóval egy társaságba kerültünk. Pont váltottuk egymást az egyetemen, ő nyáron végzett én ősszel kezdtem. 2 éve és 3 hónapja vagyunk együtt, már együtt is élünk. :)
A vicces pedig az volt, amilyen fejet vágott a bál utáni első randin, amikor közöltem vele, hogy még sosem volt barátom. Körülbelül egy percig csak meredt rám értetlenül és ijedten. :D
Mi neten ismerkedtünk meg! Nagyon gyorsan pörögtek az események! Emlékszem annyira nem hittem el,hogy létezik még ilyen normális és mégis jóképű pasi,hogy még emailben közöltem vele,hogy a személyi ig.-át hozza magával! És képzeld,el is hozta,amit én addigra elfelejtettem,ls a sétálóutca kellős közepén vette elő,hogy itt a személyim! :D
Na de lényeg,hogy szeretjük egymást a mai napig,és született egy kisfiúnk is!
Azért éreztem fontosnak ezt leírni,mert sokan azt hiszik,hogy neten nem lehet ismerkedni,mert mind idióta,és nem úgy néz ki,mint amilyen képe van fent.
De ez azért nem általánosság!
Az egyetemi kollégiumban egy szinten laktunk. Elsősök voltunk, október elején szakított velem az előző barátom, kb. hajnali fél egykor. Mire visszaértem a koliba, a szobatársaim aludtak, ezért kiültem a folyosóra, ott volt a dohányzó, bőgtem és láncban szívtam a cigiket. Ő még nem aludt, és amikor kijött rágyújtani, ott talált. Soha nem beszéltünk előtte, de persze megkérdezte, mi a baj, én meg elsírtam neki. Behívott magukhoz, reggelig bugyuta filmeket néztünk.
Aztán egyre többet beszélgettünk, végül a szilvesztert úgy alakult, hogy kettesben töltöttük és onnantól datálódunk mint pár :)
Egy hotelben dolgoztam diákmelóban, neki a cégével egy üzleti vacsorája volt nálunk.
Természetesen ráborítottam a tűzforró kávét :D
Ő 25 volt, én 17. Ennek 10 éve, azóta van egy 2,5 éves hercegnőnk, és úton van a hercegünk :)
Kínos volt, hogy tökéletesen beszélek angolul-németül-franciául, de csak magyarul sikerült összehoznom annyit, hogy bocsi :D Persze, német lévén semmit nem értett belőle... De ő tehet róla! Piszok jóképű :D
És te, kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!