Hol, és hogyan ismerkedtedtek meg a párotokkal/házastársatokkal? Volt valami kínos vagy kellemes eset az első találkozótokon, amire szívesen emlékeztek?
Interneten ismerkedtünk meg. :) Rá egy hónapra volt az első találkozás.
Emlékszem mindketten úgy utaztunk (én faluról származom) és a sofőr srác kérdezte hova ilyen kicsípve. Mondtam neki, hogy randim lesz. Erre gázt adott, nehogy elkéssek :D (ismertem a sofőrt, falumbéli így aztán gondolom terjedt a pletyka is)
A másik fél (mondjuk így :D) vonattal jött, de ő korábbival, mégis később ért be kicsit. Emlékszem mentünk a busszal a városban a lámpáknál, láttam a járdán ment a pályaudvar felé. Felnézett hát akkorát dobbant a szívem :D Jött az sms, hogy merci busz a körforgalomnál? Írtam igen. Akkor meg nekiállt rohanni mint az őrült, de így is már leszálltam, mire kifulladva odaért.
:) Annyira aranyos volt, olyan zavarba jött, holott nem az Ő hibája, hogy jó 15 perccel előbb értünk be. No meg sokkal sokkal helyesebb volt mint a képeken.
Nagyon jól sikerült, nem volt nagy néma csend és szakadozó beszélgetés. A második randi egy hétre rá volt, akkor már megvolt az első csók is :D Ez úgymond szerelem élőképes látásra? :)
6 éve vagyunk együtt és 20 hónapos a kicsink, de az én fotóm mindig nála van
Egy társaságban voltunk évekig, bulikban, kocsmázások során láttuk egymást, tkp. egy asztalnál ültünk közös barátok révén, de sokat nem beszéltünk. Mindkettőnknek volt más. Aztán kiszabadult egy nyomasztó kapcsolatából és valahogy nyitottabb lett. Kerestük egymás társaságát, egyre többet beszélgettünk, akkor figyeltem fel a pozitív belső tulajdonságaira (azt, hogy helyes srác,korábban is megjegyeztem) Végül összejöttünk, több mint egy éve együtt vagyunk.
A kínos helyzetet az elején kedves exeink szolgáltatták, akik felnőtt ember létükre gyerekként viselkedve próbáltak nekünk bekavarni. Majdnem sikerült, majdnem végleg egymásnak ugrasztottak minket,egy darabig miattuk külön is voltunk. Erre nem szívesen emlékszem.
Erasmus alatt ismerkedtem meg vele. Ott angol a hivatalos nyelv, így vele is angolul kezdődött a társalgás. Nem mondta meg milyen nemzetiségű, ellenben én azonnal elhősködtem, hogy tudok németül is. Már akkor be akartam vágódni :D
Pár nappal később ismét összefutottunk, amikor is kiderült hogy ő német, és szeretne engem hallani németül beszélni... Hát ő, 2 mondatot nem bírtam kinyőgni.
Azóta is ezzel cukkol, bár én azóta is szorgalmasan tanulom a németet, mert nemsokára kiköltözöm hozzá :)
Ennek a sztorinak pont két éve :)
23lány
Én is internetes társkeresőn akadtam rá, (mint az előtte lévő kettőre, Már volt tapasztalatom az ilyenfajta ismerkedésben ezért ki írtam milyen pasi jön be:
Barna szemű barna hajú, magas pasik jelentkezését várom (gyerekkorom óta ez a zsánerem, és a nagy orrot és a kreolos bőrt is szeretem). Na másnap jelentkezett Ő, kértem küldjön képek, és meg is kaptam, egy szőkésbarna hajú hófehér bőrű, turcsi orrú, kék szemű srác bárgyú vigyorral, na mondom még jó, hogy kiírtam hogy nézzen ki. De adunk neki egy esélyt, egy héten belül már mentem is a randira (felkészülve a legrosszabbra), és mit látok: egy magas helyes pasi fekete szövetkabátban kézebében egy vörös rózsával, nem tudtam neki ellenállni. később kiderült, hogy hihetetlenül intelligens, és nagyszerű humora van. Most leszünk 5évesek.
A történethez hozzátartozik, hogy az első randin csak én beszéltem, és ő ült és szépen nézett rám, kb. 2óra hosszáig:-)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!