Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol, és hogyan ismerkedtedtek...

Hol, és hogyan ismerkedtedtek meg a párotokkal/házastársatokkal? Volt valami kínos vagy kellemes eset az első találkozótokon, amire szívesen emlékeztek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 21:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Interneten ismerkedtünk meg. :) Rá egy hónapra volt az első találkozás.

Emlékszem mindketten úgy utaztunk (én faluról származom) és a sofőr srác kérdezte hova ilyen kicsípve. Mondtam neki, hogy randim lesz. Erre gázt adott, nehogy elkéssek :D (ismertem a sofőrt, falumbéli így aztán gondolom terjedt a pletyka is)

A másik fél (mondjuk így :D) vonattal jött, de ő korábbival, mégis később ért be kicsit. Emlékszem mentünk a busszal a városban a lámpáknál, láttam a járdán ment a pályaudvar felé. Felnézett hát akkorát dobbant a szívem :D Jött az sms, hogy merci busz a körforgalomnál? Írtam igen. Akkor meg nekiállt rohanni mint az őrült, de így is már leszálltam, mire kifulladva odaért.

:) Annyira aranyos volt, olyan zavarba jött, holott nem az Ő hibája, hogy jó 15 perccel előbb értünk be. No meg sokkal sokkal helyesebb volt mint a képeken.

Nagyon jól sikerült, nem volt nagy néma csend és szakadozó beszélgetés. A második randi egy hétre rá volt, akkor már megvolt az első csók is :D Ez úgymond szerelem élőképes látásra? :)

6 éve vagyunk együtt és 20 hónapos a kicsink, de az én fotóm mindig nála van

2011. febr. 15. 13:19
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy társaságban voltunk évekig, bulikban, kocsmázások során láttuk egymást, tkp. egy asztalnál ültünk közös barátok révén, de sokat nem beszéltünk. Mindkettőnknek volt más. Aztán kiszabadult egy nyomasztó kapcsolatából és valahogy nyitottabb lett. Kerestük egymás társaságát, egyre többet beszélgettünk, akkor figyeltem fel a pozitív belső tulajdonságaira (azt, hogy helyes srác,korábban is megjegyeztem) Végül összejöttünk, több mint egy éve együtt vagyunk.

A kínos helyzetet az elején kedves exeink szolgáltatták, akik felnőtt ember létükre gyerekként viselkedve próbáltak nekünk bekavarni. Majdnem sikerült, majdnem végleg egymásnak ugrasztottak minket,egy darabig miattuk külön is voltunk. Erre nem szívesen emlékszem.

2011. febr. 16. 15:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Erasmus alatt ismerkedtem meg vele. Ott angol a hivatalos nyelv, így vele is angolul kezdődött a társalgás. Nem mondta meg milyen nemzetiségű, ellenben én azonnal elhősködtem, hogy tudok németül is. Már akkor be akartam vágódni :D

Pár nappal később ismét összefutottunk, amikor is kiderült hogy ő német, és szeretne engem hallani németül beszélni... Hát ő, 2 mondatot nem bírtam kinyőgni.

Azóta is ezzel cukkol, bár én azóta is szorgalmasan tanulom a németet, mert nemsokára kiköltözöm hozzá :)

Ennek a sztorinak pont két éve :)

23lány

2011. febr. 16. 16:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy kollégiumban laktunk. 4 szoba választott el minket, de még így se a kis távolságnak köszönhetem az ismeretséget. A koli mellett stand up volt, hát kimentem meghallgatni, aztán volt szobatársam barátjánál elkezdtünk a csajjal meg a sráccal inni valamit, szóval egész jó hangulatunk lett. Én az egyik ágyon ültem. Egyszer csak megérkezett ő is. Kiderült hogy az ő ágyán ülök, és vissza akarta kapni, én viszont nem akartam menni. Akkor még nem érdekelt, nem is igazán néztem meg. Viszont a volt szobatársam elkezdte mesélni hogy tettem tönkre szerintük egy csocsó asztalt. Gondoltam magamban, hogy most aztán meglesz rólam a véleménye... Aztán végül mégis hagytam lefeküdni. Másnap visszamentem panaszkodni a volt szobatárs barátjának, hogy veszettül unatkozom a mostani szobatárs mellett. Ő is ott volt és felajánlotta, hogy nyugodtan átmehetek bármikor mert van egy csomó filmje. Szeretem a Jóbarátokat? Mondom naná. Este már azt néztük, de én nem akartam mellé feküdni az ágyra, hisz még nem is ismertem, szóval leültem egy székre meg feltettem a lábam egy másikra. Egyszer megkérdezte hogy nem kényelmetlen-e, én meg valamiért azt mondtam hogy nem, pedig az volt. Aztán felajánlotta hogy cseréljünk helyet. Én mentem az ágyra, ő a székre. Nem ült ott sokáig. Kényelmetlen volt :D Aztán befeküdt mellém és úgy néztük tovább. Egyik rész végén pedig megcsókolt és azt mondta: alig bírtam kivárni. Úgy meglepődtem :) Azóta is emlegetjük hogy: már másnap megcsókoltál. Ja és ami a vicces, hogy ő is ott volt a stand up-ot meghallgatni és kb ugyanott álltunk. Mondta hogy nem látott engem. Én pedig közöltem vele hogy azért, mert akkor még nem ismert :) 22L-22F 2 és fél éve együtt
2011. febr. 16. 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Vonaton ismerkedtünk meg. Én aznap tudtam meg, hogy babát várok, és az is akkor derült ki, hogy az akkori barátomnak ez nem nagyon tetszik, egyszóval, kidobott. Látta rajtam, hogy igen el vagyok keskenyedve, én meg kiöntöttem neki a kis lelkem fájdalmát. Azóta együtt neveljük a 8 éves lánykámat, és megvan már a kistesó is. :))))
2011. febr. 16. 19:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda történetek :))))
2011. febr. 16. 20:47
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten ismertem meg a ferjemet. Kb. 6 het utan talalkoztunk. Kulfoldrol jott meglatogatni (kulfoldi), utana en mentem ki meglatogatni. Mar evek ota boldog hazassagban elunk, gyerekunk is szuletett. Mindenre szivesen emlekezek, nem tudnam leirni, mert sok oldal lenne...
2011. febr. 16. 21:18
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is internetes társkeresőn akadtam rá, (mint az előtte lévő kettőre, Már volt tapasztalatom az ilyenfajta ismerkedésben ezért ki írtam milyen pasi jön be:

Barna szemű barna hajú, magas pasik jelentkezését várom (gyerekkorom óta ez a zsánerem, és a nagy orrot és a kreolos bőrt is szeretem). Na másnap jelentkezett Ő, kértem küldjön képek, és meg is kaptam, egy szőkésbarna hajú hófehér bőrű, turcsi orrú, kék szemű srác bárgyú vigyorral, na mondom még jó, hogy kiírtam hogy nézzen ki. De adunk neki egy esélyt, egy héten belül már mentem is a randira (felkészülve a legrosszabbra), és mit látok: egy magas helyes pasi fekete szövetkabátban kézebében egy vörös rózsával, nem tudtam neki ellenállni. később kiderült, hogy hihetetlenül intelligens, és nagyszerű humora van. Most leszünk 5évesek.

A történethez hozzátartozik, hogy az első randin csak én beszéltem, és ő ült és szépen nézett rám, kb. 2óra hosszáig:-)

26/l

2011. febr. 17. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!